POSLALA JE DEČKU VRUĆI SELFI Ovaj detalj je zaboravila i odmah je provalio DA GA JE UPRAVO PREVARILA
Foto: Twitter

Užasno saznanje

POSLALA JE DEČKU VRUĆI SELFI Ovaj detalj je zaboravila i odmah je provalio DA GA JE UPRAVO PREVARILA

Ludi svet -

Užasan je osećaj kada shvatite da vas voljena osoba vara. Još užasniji je kada to saznate na ovakav način.

Momak koji je iz razumljivih razloga zahtevao da ostane anoniman postavio je fotografije svoje prepiske sa devojkom Džeki. Da bi pokazao kako je otkrio da ga devojka vara.

Naime, ona je navodno otišla na poslovno putovanje, pa se nakon što je stigla u hotel dečku javila jednim seksi selfijem, i objasnila mu da joj je let kasnio.

Razgovor je tekao uobičajeno, i ona mu je najavila da ide da se istušira i dodala još jednu sliku. - Čekaj, jesi li sama? - upitao je momak u jednom trenutku.

Zamolila ga je da "ne počinje opet sa ljubomorisanjem" i nastavila da ga uverava da je sama. Međutim, ubrzo mu je sve postalo jasno - shvatio je da je poruke slala iz sobe svog ljubavnika! Upitao ju je za broj sobe, a kada mu je odgovorila pozvao je hotel i zatražio da ga spoje Džeki u sobi 1422.

Međutim, rekli su mu da ona nije odsela u toj sobi.

- Onda sam pitao da li je možda soba na Tomovo ime, i dobio potvrdan odgovor - napisao joj je momak i dodao da je video da nešto nije u redu čim je bolje pogledao sliku koju mu je poslala i video da je kraj nje kofer koji nije njen.

(EPK) (Foto: Twitter printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track