(VIDEO) SVETE SE U KENGUROVO IME: Ovim snimkom se proslavio, a sada mu zbog toga prete smrću!
Foto: Youtube Printscreen

Zaštitnici životinja ne vole ljude

(VIDEO) SVETE SE U KENGUROVO IME: Ovim snimkom se proslavio, a sada mu zbog toga prete smrću!

Ludi svet -

Greg Tonkins, koji je došao u žižu javnosti nakon snimka na kom udara kengura kako bi odbranio svog psa, ne izlazi iz svoje kuće jer se plaši za svoj život nakon brojnih pretnji koje su mu uputili aktivisti za prava životinja.

Tonkins je pozvao policiju na svoje imanje u Novom Južnom Velsu u Australiji, nakon što su aktivisti došli blizu njegovog poseda kako bi protestvovali. Grega, koji inače radi kao čuvar slonova u jednom zoo-vrtu, je javno osudila i PETA, a njegovo ponašanje je okarakterisano kao nezakonito i nimalo smešno i hrabro.

(VIDEO) BOKS MEČ SA KENGUROM: Hteo da spase svog psa, pa se pobio sa krznenim skakutavcem

"Kukavica. To je bilo krajnje nepotrebno. On treba da bude u zatvoru... Greg Tonkins je nemilosrdan i nasilan. On je zlostavljač životinja", su samo neki od komenatra koji kruže po internetu.

Inače, video gde Tonkins udara kengura je snimljen tokom lovačkog izleta koji je on organizovao za svog prijatelja Kejlema obolelog od raka, čija je poslednja želja bila da ide u lov na vepra sa svojim drugovima. Kejlem je na žalost preminuo dva dana nakon lova.

"Snimak u Americi nije naišao na osudu, dok je u Australiji izazvao samo bes i osudu", rekao je jedan od Gregovih prijatelja, tvrdeći kako on nije želeo da povredi životinju.

Nakon detaljne istrage zoo-vrt, u kome Greg radi, je izjavio da on neće izgubiti svoj dosadašnji posao, dodajući da će poraditi sa njim na njegovom ponašanju u vezi sa incidentom, jer on već šest godina dobro obavlja svoj posao u Taronga zoo-vrtu, brinući se na najbolji mogući način o životinjama.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track