(FOTO) BATALILA STRUKU U KORIST NAJSTARIJEG ZANATA: Napustila advokaturu da bi postala prostitutka!
Foto: Instagram Printscreen

I zadovoljna je

(FOTO) BATALILA STRUKU U KORIST NAJSTARIJEG ZANATA: Napustila advokaturu da bi postala prostitutka!

Ludi svet -

Jedna brazilska feministkinja okončala je uspešnu advokatsku karijeru kako bi postala prostitutka.

Klaudija de Marči (34) kaže da sada zarađuje neuporedivo bolje i da mnogo više uživa u poslu. Ona je napustila posao stručnjaka za ustavni zakon prošle godine i preselila se u Braziliju gde naplaćuje nešto manje od 200 dolara za jedan sat svojih usluga. Kaže da je jedan od najvažnijih razloga za ovu životnu promenu “muška sebičnost” njenog ranijeg posla.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ona objašnjava da je zarađivanje od sopstvenog tela neki oblik oslobađanja i počela je da bloguje, kako bi pomogla drugim ženama da “zahtevaju najbolje za sebe u i izvan kreveta”.

“Verujem da feminizam oslobađa, a ne stvara obaveze. Iz ekstremno racionalnog ugla, nema nikakve suprotnosti između toga da ste feministkinja i da pružate seksualno uživanje muškarcu”, kaže ona.

Iako je prostitutka, ona kaže da “ne radi sve za novac”. Ima seks samo sa obrazovanim muškarcima i odbija klijente koji pokazuju da ne poznaju dobro gramatiku ili se ne slažu s njenim političkim uverenjima. Samo ako i ona doživi uzbuđenje, s klijentom ugovara i drugo viđanje.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

“Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim da ne volim. Zato, našla sam način da zarađujem od nečega što volim promovišući svoje seksualne talente i libido. I u braku i u vezama koje sam imala, seks je bio nešto posebno, pa sam odlučila da izostavim tortu, a ostavim samo šlag na vrhu”, kaže Klaudija.

(metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track