NIJE NI SANJALA ŠTA JE ČEKA: Devojka za druženje objavila izazovan oglas, a onda se javili...
Foto: Profimedia

Nije mogla ni da nasluti

NIJE NI SANJALA ŠTA JE ČEKA: Devojka za druženje objavila izazovan oglas, a onda se javili...

Ludi svet -

Devojka je objavila oglas za masažu, ali ni u jednom trenutku nije mogla da sluti ko će joj biti klijent.

Oglas "prijatna devojka za druženje iz Zadra, javite se", privukao je odmah četvoricu muškaraca. Međutim, devojka koja ga je objavila nije ni slutila da će upasti u njihovu klopku.

Ona je polovinom januara objavila ovaj "izazovan oglas", a pažnju je najviše privukla inspektorima hrvatske policije. Budući da su sumnjali da je u pitanju prostitucija, inspektori su se dogovorili da devojku uvuku u klopku. Jedan od njih je bio taj koji ju je pozvao.

U razgovoru mu je objasnila da pruža usluge senzualne masaže celog tela za 300 kuna.

"Za ostale usluge možemo da se dogovorimo dok traje masaža. Ali, to se dodatno naplaćuje", rekla je žena koja se javila na broj iz oglasa.

Ona je objasnila policajcu u kojoj zgradi se nalazi stan, i da je slobodna tek posle podne. Policija se brže bolje uputila ka njenom stanu. Dok su trojica kolega nadzirala područje, inspektor je ponovo pozvao ženu iz oglasa.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Objasnila mu je da mora da ode do južnog dela zgrade, pa zatim da skrene u jednu uličicu i da nastavi ka ulazu zgrade, gde ga ona čeka na drugom spratu. Uz policajca koji je glumio klijenta zainteresovanog za senzualnu masažu i trojica njegovih kolega došli su gotovo do samog stana.

Vrata je otvorila žena u tridesetim godinama. Policajac nije odmah odao svoj identitet te je ušao u stan, dok su kolege ostale na stepenicama.

"Kad sam ušao objasnila mi je da će mi pružiti senzualnu masažu i da to košta 300 kuna. Dodala je da se tokom masaže možemo dogovoriti i za pružanje drugih seksualnih usluga. Čim je to izgovorila pokazao sam joj svoju značku i predstavio joj se kao policajac. Odmah sam je legitimisao i saopštio joj da je uhvaćena u kršenju zakona. Nedugo potom sam je uhapsio i zajedno sa kolegama sproveo u stanicu", rekao je policajac dodajući da su od devojke oduzete i označene novčanice od 200 i 100 kuna, kao i dva mobilna telefona.

Prekršajni sud u Zadru kaznio ju je s novčanom kaznom od 764 kune.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(net)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BLAM UŽIVO: Voditelj slučajno uhvatio ženu za grudi, a ona mu ovako vratila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track