POLICIJA STAVILA LISICE SEDMOGODIŠNJAKU: Hitno su ga odveli iz škole, a evo zašto!
Foto: Printscreen

Neverovatno

POLICIJA STAVILA LISICE SEDMOGODIŠNJAKU: Hitno su ga odveli iz škole, a evo zašto!

Ludi svet -

Policija je zbog neprimerenog ponašanja odvela sedmogodišnjeg dečaka iz škole - u lisicama.

Kako je objasnila majka deteta u Teksasu, njen sin ima poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje koji ponekad rezultira impulsivnim ponašanjem i izlivima besa.

"Imam dete s posebnim potrebama i njemu je zaista potrebna posebna nega", rekla je Ejpril Obis.

Savetnica u osnovnoj školi Gabe P. Alen redovno pomaže njenom sinu u takvim situacijama, a 9. maja kada se zbio nemili događaj nije bila dostupna. Navodno su ga udaljili iz razreda jer je lupao glavom kroz zid, a nakon toga su pozvani policajci koji su svladali dečaka. Uprava škole obavestila je majku o nastalom problemu, ali kada je došla po sina njega više nije bilo tamo.

(VIDEO) PRISTALI SU DA BUDU POPRSKANI SUZAVCEM: Ovo su 2 najgora minuta u njihovim životima!

"Kada sam stigla u školu pitala sam gde je moje dete, rekli su mi: "O, nije ovde, ponašao se nerazumno… tako da više nije ovde", ispričala je Ejpril Obis.

Policija je dečaka odvezla u ustanovu za mentalne bolesnike u DeSotou, gde je član porodice fotografisao dečaka u lisicama. Dečak je bio onde sve do 15. maja, kada su doktori zaključili da više ne predstavlja pretnju.

Škola se nije službeno oglasila o ovom incidentu navodeći kao razlog zaštitu privatnosti, ali nakon što je fotografija dečaka u lisicama počela kružiti društvenim mrežama poslali su službeno saopštenje.

"Fotografija koja se mogla videti na društvenim mrežama predstavlja učenika koga udaljuju s nastave kako bi ga onemogućili u samopovređivanju. Molimo vas da prestanete širiti dezinformacije, stoji u saopštenju.

"Moj sin i ja osećamo se prevarenima. Onemogućeno mu je pravo na sigurnu zonu", gorko je komentarisala majka.

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track