UKLETA LUTKA TERORIŠE PORODICU: Godinama ih muči, postoji razlog zbog kog ne smeju da je se reše!
Foto: Printskrin

Paranormalne aktivnosti

UKLETA LUTKA TERORIŠE PORODICU: Godinama ih muči, postoji razlog zbog kog ne smeju da je se reše!

Ludi svet -

Porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše lutka. Oni ističu da su bili svedoci različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke imena Sarita.

Ivone Nunez, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na poklon od rođake koja je u međuvremenu umrla. Porodica tvrdi da su se čudne stvari počele da se dešavaju nakon što je rođaka umrla.

"Nismo mogli da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu rođaku", kaže Ivone. Lutka, kada se stisne dugme moli Oče naš. Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti devojke počela da se moli sama od sebe, a da niko pre toga nije pritisnuo dugme. Tvrde i da su ju nekoliko puta pre spavanja ostavili u jednom uglu kuće, ali bi ju ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mestu. Tvrde i da se deca ujutro bude sa modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela opsednuta lutka.

Endži Nunez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvukove, osetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i videla senke po mraku.

"Svaku noć mi se čini kao da me neko iz ćoška gleda", tvrdi ona. Kaže kako ona i njena tri brata žele da se reše lutke, ali njihova majka to ne želi.

Majka je odlučila da pozove ženu koja razgovara sa anđelima. Ona im je rekla da oseća prisutnost u kući, a veruje se da je to rođaka koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspela da otera duhove nije poznato.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track