(VIDEO) ŽENA VERUJE DA JE TELE REINKARNACIJA NJENOG MRTVOG SUPRUGA: Liže mi vrat i ljubi me, znam da je to on!
Foto: Printscreen/Youtube

UBEĐENA JE

(VIDEO) ŽENA VERUJE DA JE TELE REINKARNACIJA NJENOG MRTVOG SUPRUGA: Liže mi vrat i ljubi me, znam da je to on!

Ludi svet -

Kim Hang (74) iz Kambodže svoj dom deli s teletom starim pet meseci za koje veruje da je reinkarnacija njenog mrtvog muža.

(VIDEO) URNEBESNI SNIMAK SE ŠIRI ISTOČNOM EVROPOM: Kako da upecate Slovena?

Tol Kut umro je pre godinu dana i Kim je to strašno pogodilo, a sada je uverena da se on vratio. Tele, tvrdi Kim, ima neke navike njenog mrtvog muža i liže samo ruke njegovih rođaka.

"Uverena sam da je tele moj pokojni suprug jer sve radi na isti način na koji je i on radio. Kada sam otišla kod medija pojavila se njegova duša i rekla i da je on moj muž. Tele mi je počelo lizati kosu, vrat i ljubiti me i tada sam se uverila da je ono moj suprug", kaže Kim.

foto: Printscreen Youtube

Tele živi s porodicom i često boravi u Tolovoj sobi, spava na krevetu i gleda kroz prozor što je i Tol volio raditi. Porodica je napravila mali oltar koji su ukrasili cvećem i fotografijama preminulog Tola.

Tele je u međuvremeno postalo poznato u Kambodži. Ljudi o nemu puno razgovaraju, a neki su ga došli i videli ga uživo. Misle da je vrlo neobično da tele tako živi u kući.

"Ono će živeti u mojoj kući i brinuću se o njemu do kraja života", kaže Kim.

Ako se njoj nešto dogodi, deca su joj obećala da će se ona brinuti za tele. Kada umre, moraju ga kremirati ili zakopati, baš kao čoveka.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track