Najnovije vesti

ISKOPAO JE TUNEL IZ KUĆE DO KAFANE: Svako veče je pio dok je žena spavala, a razlog je hit!
Foto: Profimedia

RADIO GA JE 15 GODINA

ISKOPAO JE TUNEL IZ KUĆE DO KAFANE: Svako veče je pio dok je žena spavala, a razlog je hit!

Ludi svet

Petsi Ker je dobio poziv na sud nakon što je njegovom zaslugom ispod susedove kuće pukla kanalizaciona cev.

On je na sudu ispričao sve u vezi njegovog tunela, kao i razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina.


(VIDEO) ZATRUDNELA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA NA PREGLED: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona slučajeva

 

Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film "Bekstvo iz Šošenka" 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od viljuški do bušilica za tunel koje sam uspeo odneti u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i spremu.

foto: Profimedia

Petsi je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

 

"Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutru osećala da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me netko uhvatiti. Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog toaleta", izjavio je Irac.

 

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi koju je on slučajno udario dok je kopao rupu.

 

Kurir.rs/ Tyrone tribulations, Foto: Profimedia

   

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Došla Ruskinja da sipa benzin... Ne, nije vic, ali je urnebesno smešno!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...