UČITELJICA KATARINA SLALA UČENIKU (11) SEKSI FOTKE PA GA DOVUKLA U SVOJ AUTO: Rečenica kojom se ona branila na sudu, šokirala je svet!
Foto: Profimedia

osuđena na 5 godina zatvora

UČITELJICA KATARINA SLALA UČENIKU (11) SEKSI FOTKE PA GA DOVUKLA U SVOJ AUTO: Rečenica kojom se ona branila na sudu, šokirala je svet!

Ludi svet -

Učiteljica Katarina Gonzales (25) iz Vinskonsina u SAD, osuđena je na 5 godina zatvora zbog seksualnog napada na učenika (11), a rečenica kojom se branila na sudu, šokirala je svet.

Naime, učiteljica je uhapšena 5. marta i optužena je za seksualni napad prvog stepena na dete mlađe od 13 godina.

Ona se izjasnila krivom za seksualni napad drugog stepena u avgustu i osuđena je za pet godina zatvora u četvrtak.

Gospođa Gonzales, koja je radila kao učiteljica petog razreda, navodno je rekla policiji da je želela da to dete vidi da neko brine o njemu.

Policija je istakla da je učiteljica rekla da je dečak bio "hronično depresivan" i da je ona samo htela da ga usreći.

foto: Profimedia

Učenik (11) je rekao policiji da je sa učiteljicom komunicirao preko Snepčeta, pre nego što ga je ona došla po njega automobilom, gde su se napadi i dogodili.

Tužioci su istakli da su učiteljica i učenik dodirivali jedno drugom intimne delove tela preko odeće, ali da do seksa nikada nije došlo.

Kada je učiteljici izrečena presuda ona je zaplakala, rekavši da su njeni postupci neoprostivi. Ona je naglasila da je tokom proteklih meseci išla na terapiju i da joj je to pomoglo da se priseti trenutka kada je i sama bila seksualno napadnuta na koledžu.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja