(VIDEO) SVI SU GLEDALI U ZADNJICU OSAMNAESTOGODIŠNJE SARE DOK JE TVERKOVALA: Reakcija njenog oca će vas ostaviti u potpunom šoku!
Foto: Printscreen

BRUTALNO SEKSI

(VIDEO) SVI SU GLEDALI U ZADNJICU OSAMNAESTOGODIŠNJE SARE DOK JE TVERKOVALA: Reakcija njenog oca će vas ostaviti u potpunom šoku!

Ludi svet -

Sara Sajfert (18) iz Vukovara svojim nastupom šokirala je sudije i publiku hrvatskog šou programa "Supertalenat".

Iako ima samo 18 godina, Sara je tverkovala u kratkom šortsu, pred očima svog oca, koji je sa osmehom na licu navijao za svoju mezimicu.

Na početku nastupa, devojka je ušla na binu sa perikom, u belom duksu noseći jaknu oko struka. Kada se približila klaviru bacila je jaknu i u kratkom crnom šortsu započela provokativan ples, dok su i sudije i publika u šoku posmatrali šta radi.

foto: Printscreen

Leđima okrenuta ka publici, mešala je zadnjicom, a mamera je u jednom trenutku uhvatila i reakciju njenog oca koji je oduševljeno navijao za svoju ćerku.

Upravo ta reakcija na vrlo kontroverzan nastup tinejdžerke izazvala je oštru debatu, ali Sara ne vidi ništa loše u tome. Kaže da je roditelji podržavaju šta god da radi u životu.

"Tverkovanje nije lako. Nisam imala nikakvo iskustvo u plesu pre nastupa. Ljudi bi trebalo da cene moj trud", rekla je Sara i objasnila da je provokativan ples naučila gledajući snimke na Jutjubu, kao i da je vežbala šest dana nedeljno poslednje četiri godine da bi usavršila svoje poteze.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SARA JOVANOVIĆ SE TOTALNO OPUSTILA NA BRODU: Neće vam biti dobro kada vidite kako tverkuje zadnjicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track