Najnovije vesti

(VIDEO, FOTO) DŽOKEROV OSMEH: Svet poludeo za operacijom posle koje ćete zauvek biti nasmejani!
Foto: Profimedia

BIZARNI TREND

(VIDEO, FOTO) DŽOKEROV OSMEH: Svet poludeo za operacijom posle koje ćete zauvek biti nasmejani!

Ludi svet

Jedan estetski zahvat koji se obavlja u Južnoj Koreji može da vam namakne osmeh na lice zauvek, i to bukvalno! Naime, jedna privatna klinika u ovoj zemlji vrši operacije podizanja krajeva usana tako da posle nje pacijent izgleda kao da se stalno osmehuje.

Na Reditu je nedavno osvanula fotografija devojke koja se navodno podvrgla novoj plastičnoj operaciji u Aziji kojom su joj doktori podigli usne. Iako autentičnost fotografije nije potvrđena, ispostavilo se da ovakav medicinski zahvat zaista postoji! Business Insider otkriva da je ovakvu operaciju - "Džokerov osmeh", moguće izvršiti na klinici "AONE" u Južnoj Koreji.

Osnivač bolnice, dr Kvon Teak Keun pričao je o "podizanju uglova usana” još na konvenciji plastičnih hirurga 2012. godine. On je tada naglasio da, iako usta stalno izgledaju kao da se osoba osmehuje, ovo je još uzraženije kada se osoba "zapravo smeje".

Na Jutjub kanalu klinike postoji i reklama koja objašnjava "smile lipt" (kombinacija reči "lif"t – podizati i "lip" – usne). Na snimku su prikazani pr Inače, Severna Koreja je postala svetski lider po broju plastičnih hirurgija. Podaci pokazuju da se oko 20 odsto žena u toj državi podvrglo nekoj vrsti plastične operacije da bi izgledalo lepše.

Inače, Severna Koreja je postala svetski lider po broju plastičnih hirurgija. Podaci pokazuju da se oko 20 odsto žena u toj državi podvrglo nekoj vrsti plastične operacije da bi izgledalo lepše.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Dnevno, Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...