IMALI SU SEKS TOKOM REKLAMA, A KADA JE KRENULA EMISIJA, EMA JE UČINILA POGREŠAN POTEZ: Krv iz penisa je šikljala na sve strane!
Foto: PrintScreen

NEZGODA

IMALI SU SEKS TOKOM REKLAMA, A KADA JE KRENULA EMISIJA, EMA JE UČINILA POGREŠAN POTEZ: Krv iz penisa je šikljala na sve strane!

Ludi svet -

Žestok seks završio se u krvi kada je Ema Pirs (34) poderala deo penisa svom dečku Alanu Blejku (28) pošto je bila pratila uživo rezultate muzičkog takmičenja "X faktor", koji ju je omeo tokom odnosa.

Par iz Engleske je imao akciju tokom muzičke emisije, jer nisu mogli da se suzdrže.

"Sledećeg čega se sećam je da je bilo krvi svuda", rekla je Ema. Zabrinuta za verenika i za svoje krem tepihe, odvela ga je u kupratilo gde je okrenula broj Hitne pomoći u nadi da će joj dati savet šta da uradi. Upitan od strane operatera da oceni njegov bol na skali od 1 do 10, Alan, koji inače ne može da radi zbog lošeg zdravstvenog stanja, odgovorio je: "A šta ti misliš?".

Savetovano je da uzima lekove protiv bolova i da obmota penis flanelom koji će mu pomoći pri otečenosti.

Dve dana kasnije, par je otišao kod lekara gde je Alenu rečeno da mu je oštećen frenulum, deo kože koji povezuje podkožicu i glavu penisa. Bio je uveren da će se prirodno izlečiti iako ga je lekar upozorio da je sada u opasnosti da se to ponovo desi.

"Rečeno nam je da nemamo odnos dok se ne izleči, za šta mu je trebalo mesec dana", rekla je Ema.

Incident se dogodio dok je Ema gledala poslednju rundu muzičkog takmičenja, dok je Alan imao nešto drugo na umu. Tokom reklama počeli su da imaju seks, ali je Ema kad je počela emisija, više bila zainteresovana za istu.

"Alen je blokirao televizor. I dalje nisam sigurna šta se tačno desilo, ali mislim da sam ga odgurnula", ispričala se Ema.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track