(FOTO) UGRADILA JE OGROMNE SILIKONE U GRUDI, A STRUK SUZILA NA 46 CM: Prvi put je skinula kosert, svi su šokirani onim što vide!
Foto: Printskrin/Instagram

PRVU OPERACIJU JE IMALA SA 13 GODINA

(FOTO) UGRADILA JE OGROMNE SILIKONE U GRUDI, A STRUK SUZILA NA 46 CM: Prvi put je skinula kosert, svi su šokirani onim što vide!

Ludi svet -

Nemačka rijaliti zvezda Sofija Voleršajm, poznatija kao Sofija Vegas, nedavno je objavila selfi kojim je šokirala pratioce i fanove na društvenoj mreži Instagram.

Sofija ima veoma uzan struk, a sada je konačno skinula korset od kojeg se ne odvaja već godinama i pokazala rezultate.

"Ovo je moj život i pričaću i radiću šta god želim, svidelo se to vama ili ne. Obožavam svoje novo telo i očekujem puno lepih stvari u budućnosti. Iako je spontana, ovo je moja prva slika bez korseta i mislim da možete da pogodite šta nedostaje. Izvadila sam četiri rebra", napisala je Sofija na Instagramu i istakla da su joj uzori Šer i Brižit Bardo.

Ona već duže vreme pažnju privlači izgledom, a rešila je da se operiše na klinici na Beverli Hilsu i dobije svoj izgled iz snova.

When ever I want I can be a #humandoll ? #love #tinywaist #greyhair #hatersgonnahate #success #createmylife

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on

Prvi put je otišla pod nož sa 13 godina.

Was a really hard fitting day ? seriously ? #waisttraining #fashion #boobs #summer

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on

Njen bivši suprug Bert Voleršajm, od kog se razvela prošle godine nakon šest godina braka, šokirao se zbog njenog novog izgleda.

"Kad smo bili zajedno, povremeno sam je zafrkavao da ima struk kao kanister za benzin. Sad se osećam krivim jer sam je podstakao da uradi ovo sebi", rekao je njen bivši muž i dodao da ovako nešto nije u skladu s anatomijom ljudskog tela.

(Kurir.rs/Sun, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track