(VIDEO) NIKADA NIJE KROČIO U TERETANU, PA JE U MIŠIĆE UBRIZGAO OPASNU SUPSTANCU: Rezultati koje je dobio su šokantni!
Foto: Printscreen

ŽELEO DA IZGLEDA KAO BODIBILDER

(VIDEO) NIKADA NIJE KROČIO U TERETANU, PA JE U MIŠIĆE UBRIZGAO OPASNU SUPSTANCU: Rezultati koje je dobio su šokantni!

Ludi svet -

Kiril Terešin je naizgled obični dvadesetjednogodišnjak i bodibilder iz Rusije. Tačnije rečeno, on je neko ko bi voleo da bude mišičavi bodibilder, jer mu je teretana zapravo nepoznata okolina.

Na ruskim društvenim mrežama su se proširile fotografije njegovih neproporcionalno "nabildovanih" bicepsa, koje su šokirale, ali i zabavile mnoge.

Naime, umesto da ruke ojača dizanjem tegova u teretani, on se odlučio na potpuno suludu alternativu - ubrizgavanje sintola, mešavine koja se sastoji od 85 posto ulja, 7.5 posto lidokaina i 7.5 posto alkohola.

A post shared by Kirill Tereshin (@slac_ker_) on

Radi se o supstanci koja se popularizirala prvenstveno u zemljama Južne Amerike gde su je "bodibuilderi" počeli koristiti u neumerenim količinama bez kombinovanja sa vežbanjem. Nekada su je koristili i pravi bodibilderi kako bi istakli definiciju na kojoj su naporno radili.

Međutim, u obliku u kom ga koristi mladi Rus, sintol može biti izuzetno opasan, a, upozoravaju doktori, prouzrokuje oštećenje živaca, mišića, brojne infekcije, a zabeleženo je i nekoliko amputacija udova koje su bile potrebne usred komplikacija.

Kiril se pohvalio da ubrizgava sintol od kraja leta, a pogledajte rezultate:

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

10 najglupljih tetovaža ikada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track