OSVETA BIVŠEG MUŽA ŠOKIRALA JE SVET: Sud mu je naredio da plaća alimentaciju, ali kada je ženi stigao prvi ček, ostala je u čudu!
Foto: Profimedia, Imgur

NIJE MOGLA NI DA SANJA

OSVETA BIVŠEG MUŽA ŠOKIRALA JE SVET: Sud mu je naredio da plaća alimentaciju, ali kada je ženi stigao prvi ček, ostala je u čudu!

Ludi svet -

Advokati koji vode bračne parnice često se sreću sa bizarnim načinima na koje se supružnici svete jedno drugom, ali ono što je jedan bivši muž uradio za svoju suprugu, šokiralo je svet.

Advokat iz Džeksonvila vodio je brakorazvodnu parnicu tokom koje je određeno da muž mora da plaća alimentaciju bivšoj ženi.

"Iako on nije imao problem sa tim, barem kada je novac u pitanju, čini se da su bes i emocije ipak bili prejaki, pa je morao da se osveti svojoj ženi", priča on.

A način na koji je rešio da se osveti je potpuno genijalan.

Iako je započeo nov život i oženio se, muž je i dalje bio besan na svoju ženu pa je smislio neverovatan plan da joj se osveti.

On je od banke tražio posebne čekove kojima će isplaćivati alimentaciju. Tačnije, na čekovima su se nalazile slike njega sa novom ženom kako uživaju.

Svakog meseca kada bi njegovoj bivšoj ženi stigao ček, na njemu se nalazila nova fotografija na kojoj on uživa sa novom ženom uz poruku:

"Nikad nisam bio srećniji, uživam sa svojom novom ženom".

Iako se žena žalila, sudeći po zakonima na Floridi, odakle je par, ovo je potpuno legalno.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAMONTIRANA, A LOPUŽA! Hitrim potezom devojka ojadila vozača Ubera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track