(FOTO) SVEŠTENIK JE OŽENIO 55 GODINA MLAĐEG MANEKENA: Zbog njega se preselio u Rumuniju, a ubrzo je postao beskućnik!
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOT JE SUROV

(FOTO) SVEŠTENIK JE OŽENIO 55 GODINA MLAĐEG MANEKENA: Zbog njega se preselio u Rumuniju, a ubrzo je postao beskućnik!

Ludi svet -

Sedamdesetdevetogodišnji Filip Klemens oženio je rumunskog modela Florina Marina koji ima 24 godine, a upoznao ga je preko interneta i zbog njega se preselio u Rumuniju.

Par se venčao u aprilu ove godine, a za vreme njihovog kratkog braka prodao je svoju kuću Kentu i kupio stan vredan 100.000 evra u Bukureštu koji je odmah prepisao na Florinovo ime. Nekoliko dana kasnije par se posvađao i raskinuo, a Filip se u septembru vratio u rodnu Englesku, gde je za pomoć morao da se obrati rodbini i prijateljima jer više nije imao ni kuću ni ušteđevinu. Zbog svog mladog ljubavnika, vikar se suprotstavio pravilima engleske crkve koja sveštenicima brani istospolne brakove.

U početku je njihov brak dobro funkcionisao, išli su u bioskop i u kupovinu, sli uskoro su počele česte svađe. "Selidba u Rumuniju je bila moja ideja, ali sam tamo bio vrlo usamljen s obzirom na to da nisam znao jezik, niti imao prijatelje. Florin je često izlazio i kasno se vraćao kući, a mene nikad nije hteo da vodi u klubove, govoreći mi da izlasci nisu za starije ljude", ispričao je vikar.

On i dalje smatra da se mladi Florin nije s njim venčao zbog novca.

"Nisam imao toliko novca, a stan sam prepisao na njega kako bi on imao neku sigurnost kad umrem. Bio sam vrlo tužan kad smo raskinuli, sve sam izgubio. Nisam više imao ni kuću i zaista sam se jadno osećao", kaže on. Iako se stariji vikar još nada da će sa svojim mlađanim dečkom rešiti sukobe i sanja o njihovoj zajedničkoj budućnosti, Florin je već pronašao novu ljubav - bogatog španskog biznismena po imenu Hesus.

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Venčanje upropašćeno za vjek i vjekov! Najlepši momenat u životu pamtiće po KATASTROFI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track