(FOTO) LJUDSKI KEN ŽELI DA POSTANE BARBIKA: Potrošio stotine hiljada evra na plastične operacije, želi da izgleda OVAKO!
Foto: Printscreen/Instagram

Nova promena

(FOTO) LJUDSKI KEN ŽELI DA POSTANE BARBIKA: Potrošio stotine hiljada evra na plastične operacije, želi da izgleda OVAKO!

Ludi svet -

Ljudski Ken opsednut je plastičnim operacijama, a na njih je potrošio više od pola miliona evra. Početkom godine se u emisiji pohvalio i kako je uklonio rebra.

Rodrigo Alvez (34), poznatiji kao Ljudski Ken, najavio je još prošle godine da će promeniti pol i postati žena, ali čini se kako je to stavio na čekanje. Ipak svetu je pokazao svoj alter ego koji se zove Džesika.

Na 'fotki' kojom se predstavio nosi crnu periku, crveni čipkasti grudnjak koji je upario crvenim ružem.

foto: Printscreen/Instagram

Operaciji promene pola nije se podvrgnuo zbog oca milijardera. Naime, on je besan i zapretio mu je da ga više neće finansirati.

"Ako se ne prestane oblačiti kao žena, za mene više ne postoji", rekao je Rodrigov otac Roserval koji je vlasnik trgovačkog lanca u Brazilu.

Inače, njegov otac je svojevremeno ispričao da se boji za život svog sina.

Smatra da je preterao, ali ipak udovoljava svakoj njegovoj želji.

Ljudski Ken opsednut je plastičnim operacijama, a na njih je potrošio pola miliona evra.

"Nedavno sam se podvrgnuo i detoksu u Indiji koji mi je pomogao da privremeno izgubim kilograme. Izgled mi je jako bitan i svu ušteđevinu ulažem u njega", izjavio je Alvez koji je inače stjuard.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVE BLJEŠTI OD LUKSUZA I BAHATOSTI: Manekenka iz Sarajeva udala se za opasnog BOGATAŠA i ne zna šta će sa PARAMA! VOZA KOLA OD 200.000

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track