DECA MILIONERA BIRALA BUDUĆU MAĆEHU: U bizarnom šou studentkinja dobila GLAVNU NAGRADU! POSTAĆE ŽENA RUSKOG OLIGARHA! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

NEVEROVATNO

DECA MILIONERA BIRALA BUDUĆU MAĆEHU: U bizarnom šou studentkinja dobila GLAVNU NAGRADU! POSTAĆE ŽENA RUSKOG OLIGARHA! (FOTO)

Ludi svet -

Studentkinja Julija Svenšikova (29) udaće se za ruskog oligarha Konstantina Šerbinina (55) nakon što su je izabrala njegova deca u bizarnom šou "Milioner za brak".

Blizu 2.000 devojaka prijavilo se za učešće sa željom da postanu supruga naftnog tajkuna i uživaju u luksuznoj vili, jahti i privatnom avionu. Mladu je izabralo njegovo petoro dece od kojih je dvoje starije od nje. Ovo će mu biti šesti brak, a kako je najavio ujedno i poslednji.

foto: Printscreen Youtube

Julija se preselila u Moskvu iz malog mesta na istoku Sibira i nije imala novca. Radila je pola radnog vremena i studirala.

"Neustrašiva sam. Donela sam odluku da se preselim u Moskvu i uradila to. Došla sam praznih džepova. Na to se ne bi svako usudio. Danas sam pobedila", kazala je pokazujući dijamantni prsten.

Budući suprug kazao je kako je spektakularna, ljubazna i otvorena, što ga je kupilo.

"Dala si mi proleće i to mi mnogo znači. Osećam tvoju iskrenost, cenim to. Muškarci su lovci i morate razumeti to. Ne vole lagan plen. Moja deca su sve što sam imao. Danas sam izabrao tebe. Nikada nisam imao devojku kao što si ti", rekao je milioner.

foto: Printscreen Youtube

Dodao je kako je srećan jer je upoznao ženu koja ne želi njegov novac, već njegovo srce.

Njegova deca su bila brutalno iskrena, a neke od kandidatkinja su i uvredili.

"Tata voli visoke devojke, ali ne toliko", "Ne trebaju nam detektivi u porodici, nisu prikladni za nas", "Nisu nam potrebni čudaci", "Šta će ona u šou? Otac želi mnogo mlađe", samo su neke od izjava.

foto: Printscreen Youtube

Šerbinin je imao pet brakova i dve ozbiljne veze. Poručio je da mu je ovo poslednji.

"Tata, želimo da budeš srećan. Uvek ćemo te podržavati i na tvojoj smo strani. Nadam se a je ovo pravi izbor za tebe i da ćete biti veoma srećni i zaljubljeni. Također, nadamo se još jednom bratu ili sestri", kazala su njegova deca.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track