DEČAK (10) PITAO MAMU ŠTA JE TO DEVICA: Htela je da propadne u zemlju od blama, a onda joj je zadao konačni udarac!
Foto: Printscreen/Daily Mail

ZNATIŽELJA

DEČAK (10) PITAO MAMU ŠTA JE TO DEVICA: Htela je da propadne u zemlju od blama, a onda joj je zadao konačni udarac!

Ludi svet -

Pitajte bilo kog roditelja i svi će se složiti kako su najneprijatnija pitanja koja im njihova deca mogu postaviti ona vezana uz seks.

Jedna majka je to naučila na teži način – pred kamerama. Naime, u sklopu jedne emisije, žena je sa sinom Ejdenom (10) čekala pregled u bolnici, pa ju je on zatekao pitanjem: "Šta je to devica?"

Ejndžl, koja je sina dovela u londonsku bolnicu nakon što je pao sa tobogana u parku, vidno se zacrvenela od srama, pa je majka pomalo nespretno sinu rekla kako je devica osoba koja nikad pre nije nešto radila.

foto: Printscreen/Daily Mail

Naravno, on nije bio zadovoljan nedefinisanim odgovorom, pa ju je upitao da li je ona devica.

Majka je probala da se izvuče, pa je rekla da je u padobranstvu devica, jer nikad nije skakala padobranom. Ejden je na to odbrusio: "Ma nisi ti devica", zbog čega se njegova majka dodatno zarumenela i počela da se smeje od neprijatnosti. Kasnije je u kameru objasnila da je njen sin oduvek vrlo znatiželjno dete.

"On je malena zvezda. Uopšte ne sumnjam da će proći dobro u životu. Neverovatno je radoznao i uporan. Želi sve znati i u stanju je postaviti milion pitanja u sat vremena", ispričala je ponosna mama.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track