MISLILA JE DA SE OVO NIKADA NEĆE DESITI: Ulovila je najbolju drugaricu na DELU sa svojim dečkom, a ovako je reagovala (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

MISLILA JE DA SE OVO NIKADA NEĆE DESITI: Ulovila je najbolju drugaricu na DELU sa svojim dečkom, a ovako je reagovala (VIDEO)

Ludi svet -

Devojka Ešli poslednja je u nizu devojaka koje su odlučile da testiraju vernost svog dečka u emisiji "To Catch a Cheater" (engl. Uhvatiti varalicu).

Ona je priznala da ne veruje Bartu kada je u pitanju njena prijateljica Aleks. Naime, Bart je već pokazao da mu se Aleks dopada, pa je Ešli odlučila da proveri da li bi je prevario s njom.

Skrivene kamere su snimile njihov "slučajni" susret, gde je Aleks pohvalila Bartov izgled, pa mu je pomenula da je raskinula s dečkom. Bart je pohvalio njen izgled, a kada mu je Aleks rekla da joj je dosadno, pozvao ju je na druženje. Ona je predložila da dođe kod nje da gledaju film, ali da ne kaže ništa Ešli, jer u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima.

"Ponesi pidžamu, za slučaj da prespavaš", rekla je Aleks Bartu, koji je pitao može li da vidi još malo njenog tela.

"Naravno da možeš. Večeras ga možeš istražiti. Ešli mi je rekla da si vrlo snažan. Izgledaš mi dovoljno jako da bi me podigao", rekla mu je zavodljivo, posle čega ju je podigao.

"Kad si u vezi, ne radiš takve stvari. Nadala sam se i molila da će ga zadržati u gaćama. Ne mogu mu verovati. Ako će se tako ponašati s mojom prijateljicom, ko zna što bi radio s drugim devojkama", zaključila je razočarana Ešli nakon što je videla snimak.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track