MAJKA JE UGLEDALA IGLU U DESNIMA SVOJE BEBE: Kad su lekari videli rendgen celog tela, uhvatila ih je JEZA (FOTO)
Foto: PrintScreen

RITUAL

MAJKA JE UGLEDALA IGLU U DESNIMA SVOJE BEBE: Kad su lekari videli rendgen celog tela, uhvatila ih je JEZA (FOTO)

Ludi svet -

Devetomesečni Mudasir Karimov iz Tadžikistana bori se za život pošto su lekari pronašli 10 metalnih igala u njegovom telu.

Mudasirova majka prvi put je otkrila iglu u dečakovim desnima, a kad je otrčala sa bebom u bolnicu lekari su rendgenom otkrili još devet igala zabijenih u dečakovu lobanju, nos, noge, vrat i grudi.

foto: Pritntscreen

Lekari su rekli da dečak nije mogao slučajno da proguta igle pa se porodica plaši da su to uradili rođaci ili dadilja, s namerom da “oteraju zle duhove”.

Hirurzi bolnice Karabolo u prestonici Dušanbe uspeli su da uklone šest igala – od kojih su neke bile toliko dugo u telu da su zarđale.

foto: Pritntscreen

- Poslednje dve koje smo izvadili su bile obične šivaće igle. Nisu bile nove, bile su u telu već neko vreme i zarđale su . Nismo dirali one u lobanji i stomaku jer bi operacija trajala predugo – izjavio je glavni hirurg Šukrat Čorijev.

On je dodao da nikada nije video ovakav slučaj, ali da je prošle godine u telu umrlog dečaka iz susednog Uzbekistana pronađeno 16 igala.

foto: Pritntscreen

Mudasirovi rođaci su porekli da znaju kako su metalne igle dospele u bebino telo. Baka dečaka Makfirat Kazanova rekla je da igla koju su izvukli iz dečakovih desni nije imala oštar kraj već čiodu.

foto: Pritntscreen

- Naš posao je da uklonimo igle, a policija će zaključiti kako se to dogodilo. Ali, dete to nije moglo samo da uradi - istakao je jedan izvor iz bolnice.

- To je možda bio ritual da se oteraju zli duhovi – dodao je neimenovani izvor.

Kurir.rs/Daily mail/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track