LJUBITELJI ŽIVOTINJA ZGROŽENI

TIGAR SE OBEZNANIO NASRED CIRKUSA! Jeziva scena će i vas PROGANJATI! (VIDEO)

Ludi svet -

Cirkuska predstava u ruskom gradu Magnitogorsk ostaće svim gledaocima u sećanju, ali ne zbog klovnova, artista na žici ili žonglera, već zbog neprijatne scene koja se desila tokom tačke sa tigrovima.

Na sceni je bio poznati par dresera Bagdasarov sa šest tigrova, a jedna od glavnih zvezda bila je tigrica Zena. Životinje su uspešno skakale kroz zapaljene obruče, ali se u jednom trenutku Zena zateturala i izvrnula. Artur Bagdasarov isprva nije shvatio šta se dešava, pa je pokušao da je trgne cimanjem za rep. Međutim, životinja nije mogla da se makne. Njeno telo počelo je da se grči, kao da ima epileptični napad, a potom je i kolabirala. Polivanje Zene vodom isprva nije pomoglo, pa je dreser signalizirao da stane muzika kako bi tigricu odvukli što dalje od gledalaca i drugih zveri.

Na kraju, posle još nekoliko kofa vode prolivenih na nju, tigrica se osvestila i lagano odšetala sa scene. Gledalištem se oteo uzvik olakšanja i aplauz, ali je većina gledalaca na internetu okrivila brata i sestru Bagdasarov za nasilno ponašanje prema životinjama. Artur se pravda da je morao da koristi štap i bič kako ostali tigrovi ne bi nasrnuli na obeznanjenu Zenu jer bi tada nastao opšti pokolj.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track