Najnovije vesti

JEZIVE ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU SAME PRIZNALE DA SU LUDE: Zbog onoga što su uradile muškarcima ćete se NAJEŽITI! Sve je počelo UHOĐENJEM...
Foto: Profimedia

STRAŠNO

JEZIVE ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU SAME PRIZNALE DA SU LUDE: Zbog onoga što su uradile muškarcima ćete se NAJEŽITI! Sve je počelo UHOĐENJEM...

Ludi svet

Svi su se nekad zgrozili na priče o "ludim" devojkama, koje svojim momcima prave "pakao" od života. Neke od njih su javno priznale da smatraju za sebe da su "lude" zbog stvari koje su napravile.

Ovo su priznanja nekoliko devojaka na društvenim mrežama:

1. Nakon što sam uhvatila svog dečka da me vara, izrezala sam mu na strateškom mestu dvoje omiljenih pantalona. Kada ih je obukao i video što sam napravila, samo sam mu odgovorila kako mu pokušavam da olakšam život sebi s obzirom na to da svog "prijatelja" ne zna da zadrži u pantalonama.

foto: Profimedia

2. Platila sam kako bih dobila pristup policijskom dosijeu svog bivšeg dečka. Sve me nagovorila mama, a na kraju je ispalo da mi nije ništa skrivao.

3. Moj bivši je imao osip na nozi i ja sam želela da stavi jednu kremu ne bi li prošlo. Bila je čudne boje i on je stalno odbijao da je stavi dok sam ja insistirala na tome. Na kraju sam doživela slom i počela da urlam na njega: "Stavi je.enu kremu", rasplakala se i otrčala u sobu poput trogodišnjakinje.

foto: Profimedia

4. Spalila sam njegove stvari i fotografiju toga postavila na Fejsbuk, pa sam ga i označila.

5. Sve je počelo bezazlenim uhođenjem na društvenim mrežama. Pogledala sam sve njegove omiljene filmove, pročitala omiljene knjige. Dodala sam njegove bivše na društvenim mrežama i počela da se dopisujem s njima ne bi li dobila dodatne informacije. Onda sam u raspravama počela da ubacujem stvari zbog kojih sam znala da ću mu se svideti. Na kraju smo se sprijateljili i počeli da se viđamo. Napravili smo i iste tetovaže, a on nije ni znao tada da sam ja već godinu dana znala kakvu tetovažu želi. Naš odnos nikad nije prerastao u vezu, a mene još prođe jeza zbog mog uhođenja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Reddit, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...