SE*SUALNA IGRICA POŠLA PO ZLU?! Filip isprobavao scenu iz 50 NIJANSI, pa ga majka pronašla MRTVOG u sobi!
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

SE*SUALNA IGRICA POŠLA PO ZLU?! Filip isprobavao scenu iz 50 NIJANSI, pa ga majka pronašla MRTVOG u sobi!

Ludi svet -

Obožavatelj popularne knjige 'Pedeset nijansi sive' pronađen je mrtav u svojoj kući u engleskom Jorkširu nakon što se slučajno zadavio tokom seksualne igrice koja je pošla po zlu.

Filipa Valkera (37) je mrtvog pronašla njegova majka 5. marta ove godine, a sada je istraga pokazala da nema znakova nasilne smrti.

Hitna pomoć je na mesto događaja došla i pronašla njegovo golo telo s trakama za vezivanje oko vrata i zaključanom brnjicom oko njegovih genitalija.

foto: Profimedia

U blizini je pronađena i knjiga 'Pedeset nijansi sive', kao i knjiga koja sadrži pornografske zapise i crteže koje je Valker kreirao za novu seksualnu igricu.

- Uvek bi zajedno igrali fudbal i išli u šetnje. Fil je bio popularan u školi i bavio se scenskom umetnošću. Imao je opsesiju Lego igračkama i voleo je stand-up komediju - kazao je njegov mlađi brat koji je neutešan.

Brat je dodao da mu je Fil bio najbolji prijatelj, više od brata i da će svima nedostajati. Naveo je da je uvek bio brižan, a posebno je voleo svoju malu sestričinu.

foto: Profimedia

Filova porodica kaže da on nikad nije razgovarao o svojim seksualnim preferencijama i da ih je način na koji je umro iznenadio. - Nije bilo naznaka da je sam sebi ikad pokušao da oduzme život - poručili su.

Mrtvozornica Rouzmeri Bekster zaključila je da je Valker patio od erotske asfiksije, što je naziv za postupak koji se zasniva na namernom ograničenju dotoka kiseonika u mozak u svrhu postizanja, odnosno pojačavanja seksualnog zadovoljstva. Njegova smrt je bila tragična nesreća, zaključila je.

Članovi njegove porodice posle tragičnog događaja u njegovoj sobi su pronašli brojne seksualne igračke, CD futrolu punu erotskog sadržaja i par boca praznog lubrikanta.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track