JASMIN JE 13 GODINA OPSEDNUTA ROZE BOJOM: Okrečila zidove, ofarbala odeću, a evo šta kažu kad uđu u NJEN STAN! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE SVIMA DOPADLJIVO

JASMIN JE 13 GODINA OPSEDNUTA ROZE BOJOM: Okrečila zidove, ofarbala odeću, a evo šta kažu kad uđu u NJEN STAN! (FOTO)

Ludi svet -

Jasmin Šarlot (32) je učiteljica iz Švajcarske koja je svoj stan ukrasila ružičastim ogledalima, lusterima kao i zidovima u svojoj omiljenoj boji.

Ona kaže da predmete u roze boji skuplja još od detinjstava. Ako nešto što joj se sviđa pronađe u drugoj boji ona to jednostavno oboji u ružičastu.

Njen stan ponekad izazove šok kod njenih gostiju.

"Kada mi neko dođe u stan svi ostanu u malom šoku jer ne mogu da veruju da je sve u ružičastoj boji. Srećom, niko nije pobjegao, sve ih to stvarno zanima", ispričala je Jasmin.

Ona čak ima 100 pari cipela u svojoj omiljenoj boji, a i svu odeću.

"Pre nego što sam postala učiteljica, naučila sam da šijem, ali uglavnom kupujem putem interneta i u prodavnicama. Nikad nisam morala da nosim uniformu za posao i nikada ne bih odabrala posao na kojem ne bih mogla da nosim ružičastu boju" kaže Jasmin koja poslednjih 13 godina nije nosila drugu boju.

Sa 19 godina Jasmin je bacila svoje plave farmerke - svoj poslednji odevni predmet koji nije bio u ružičastoj boji i nikad im se nije vratila. Učiteljica priznaje da je ljudi na ulici često čudno gledaju, a neki i dobacuju ružne komentare. Njeni učenici su jako razumljivi, a zovu je "Miss Pink". Jasmin je otkrila da planira i da se uda u ružičastoj haljini.

Kurir.rs/K.Đ/TheSun, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track