Najnovije vesti

PAKLENI PLAN NAPRAVILA SA SESTROM! Bebu od 7 dana htela da proda za 3.000 FUNTI da ugradi SILIKONE i kupi nove ČIZME! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Mirror

Nije se pokajala

PAKLENI PLAN NAPRAVILA SA SESTROM! Bebu od 7 dana htela da proda za 3.000 FUNTI da ugradi SILIKONE i kupi nove ČIZME! (VIDEO)

Ludi svet

Ruskinja Luiza Gadzijeva, koja je majka četvoro dece, poreklom iz Dagestana nalazi se u pritvoru posle hapšenja usled pokušaja prodaje tek rođenog deteta.

Luiza je probala da za 3.000 funti proda bebu od sedam dana s kojom je tek došla kući iz porodilišta. Kao opravdanje policiji, devojka je navela “snažnu potrebu” za operacijom grudi koje je nameravala da učvrsti i poveća, ali i kupovinu novih pari čizama!

“Sedela sam sa sestrom pred porođaj u kući i videle smo neke fantastične čizme u novom katalogu prodavnice. Znale smo da nikada nećemo imati novac za njih. Takođe, oduvek su mi momci govorili da su mi grudi suviše mlitave i male i želela sam da jednom poradim na sebi”, rekla je Luiza šokiranim policajcima.

Ispostavilo se da je sa sestrom već razradila plan da preko crnog tržišta proda bebu. Čak se iznenadila informacijom od sestre koliko se parova javilo da je kupi.

foto: Printscreen/Mirror

Prilikom ispitivanja, Luiza je navela i predstavnike jedne grupe na internetu koja se bavi ubeđivanjem majki da ne prodaju bebu, kako su pokušali da utiču na nju da promeni odluku.

“Pokušali smo da je ubedimo da to ne čini. Videli smo da se nećka, ali izgleda nismo uspeli u tome pre vas”, rekli su sa Fejsbuk grupe “Stop prodaji dece” koju je Luiza navela policajcima.

Dete je u međuvremenu preuzeo Centar za socijalni rad. 

kurir.rs/miror

BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...