RODITELJI SNIMAJU FILMOVE ZA ODRASLE DOK SU IM DECA U ŠKOLI: Odrekli ih se prijatelji, a i porodica! Evo kako reaguju na HEJTERE!
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNI I PONOSNI

RODITELJI SNIMAJU FILMOVE ZA ODRASLE DOK SU IM DECA U ŠKOLI: Odrekli ih se prijatelji, a i porodica! Evo kako reaguju na HEJTERE!

Ludi svet -

Džes i Majk Miler iz Velike Britanije u braku su već sedam godina i imaju malu decu, ali u svoje slobodno vreme bave se jednim sasvim neobičnim poslom za roditelje - snimaju filmove za odrasle.

Zbog svog hobija izgubili su neke prijatelje, ali i članove porodice.

“Samo su nam rekli: 'Ne želim vas oko svoje dece'. Oko svoje dece? Kao da ćemo snimiti p*rnić ispred njih. Ako žele, neka im, ali mi nećemo prestati raditi ono što volimo zbog tuđeg mišljenja", ispričao je Majk.

Budući da i sami imaju malu decu, supružnici su otkrili kako im se život, ali i posao promenio s njihovim dolaskom. Filmove sada snimaju pre nego što pokupe decu iz škole, a otkrili su kako je ova profesija njihovoj porodici pružila prilično lagodan život.

"Iznajmljivali smo stan, nismo imali novca za trošenje. No, sada radimo ono što volimo i vodimo lagodan život. Kupili smo kuću i dobar auto, a u šoping idemo kada god hoćemo i kupujemo što god hoćemo", otkrio je muškarac.

Njihov ulazak u p*rnoindustriju započeo je kada je Džes kupila nekoliko igračaka za s*ks kako bi začinila njihov intimni život. Ponosni na sebe, tvrde kako im je ova karijera pomogla u održavanju strasti i romanse u braku. Smatraju da su baš zbog svoje spontanosti postali popularni u masi drugih, nameštenih i glumljenih scenarija.

"Naš s*ks nije lažan niti namešten na bilo koji način. Mi smo ono što jesmo", zaključio je Majk i priznao kako ponekad on i njegova supruga dobijaju bizarne zahteve obožavalaca, poput toga da im Džes pokaže svoje pazuhe ili da pred kamerama puste "gas".

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja