JEZIVO

ČOVEK (41) JE 80 POSTO PREKRIVEN TETOVAŽAMA: Sada je ugradio i KLJOVE u vilici, majka s njim ne razgovara, a on neće da STANE!

Ludi svet -

Ork (41) istetovirao je čak 80 posto svog tela, uključujući očne jabučice, ali i napravio brojne telesne modifikacije, kao što su razdvojeni jezik, pa je odrezao komade uveta.

Tatu umetinik iz Brazila kao najnoviju modifikaciju u donji red zuba ugradio je dve kljove kako bi izgledao poput orka, popularnog fiktivnog bića iz raznih filmova i knjiga.

Prvu tetovažu napravio je kada je imao 15 godina, ali tek s 35 godina počeo je biti pravi ljubitelj tetovaža, ali i telesnih modifikacija. U samo nekoliko godina pomoću njih u potpunosti je promenio svoj izgled.

"Trudim se da budem svoj. Ovo su moje ideje i moje inspiracije koje mi dolaze iz srca. Niko me nije inspirisao, ali me motivisao da nastavim dalje", kaže Ork. Iako on voli svoj izgled, mnogi oko njega ne mogu ga prihvatiti. Njegova majka ne podnosi njegov trenutni izgled, dok ga otac toleriše, a prijatelji misle da je čudno sve što radi. Ipak, Ork ne planira da stane s tetovažama ni modifikacijama tela, koliko god čudne one izgledale drugima.

Kurir.rs/K.Đ/Metro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja