ONA JE IMALA SAMO 4 FRAJERE PRE NJEGA, A ON 126: Od 18 godine nije prespavao u svojoj kući, a Kortni danas uživa sve pogodnosti
Foto: Printscreen/Instagram

Iskusan

ONA JE IMALA SAMO 4 FRAJERE PRE NJEGA, A ON 126: Od 18 godine nije prespavao u svojoj kući, a Kortni danas uživa sve pogodnosti

Ludi svet -

Kortni (22) i Eliot Hargrevs (23) venčali su se ove godine i imaju dvoje dece. Eliot je od svoje 18 godine često bio sa raznim devojkama, a priznao je da je spavao sa 126 žena. Kozmetičarka Kortni misli da je zbog toga u prednosti.

- S toliko iskustva koliko ima, seks s njim nikad nije dosadan. Divljeg muškarca se može smiriti, a pogodnosti su ogromne - rekla je Kortni.

- Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je spavao sa velikim brojem žena. Nisam bila zainteresovana za nekog takvog i rekla sam mu da se skloni. Nisam htela da budem samo još jedna crta na njegovom krevetu. Međutim, sreli smo se opet tri meseca kasnije. Počeli smo da pričamo i on nije ništa pokušavao. Ponudio mi je da me odveze kući, a pristala sam da odem kod njega na kafu. Jasno sam mu dala do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni skoro celu noć i pričali, a sve je završilo seksom. Bio je jako samouveren u krevetu. Sledeće jutro njegov telefon je divljao od poruka koje su mu slali prijatelji da ga pitaju kako je prošlo njegovo poslednje osvajanje. Želeli su da mi da ocenu od 1 do 10 - ispričala je.

Mislila je da će odmah tražiti da ode, ali pitao je odlučio da ostane na doručku.

- Otvorio mi se i priznao da je retko kada sam išao kući sve otkad je napunio 18 godina. Cenila sam njegovu iskrenost i priznala mu da sam ja jako neiskusna. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interes za mene kada shvati da nemam sve 'potrebne veštine', ali njega to nije mnogo brinulo. Nakon te prve noći, zapravo više nikad nisam otišla - prisetila se.

- On zna mnogo o seksu i s njim je u krevetu svaki put avantura. Zna kako zadovoljiti ženu, a to moji bivši momci to nisu znali. Zbog njega se osećam predivno i ne očekuje da za njega visim na lusteru ili nekakve druge ludorije - rekla je Kortni.

- Bila sam odlučna da naš odnos neće pokvariti pitanje poverenja i odlučila sam da ću ga osuđivati samo po tome kako se ponaša prema meni, a to je uvek bilo iskreno i s poštovanjem - objasnila je.

Šest meseci, Kortni je ostala u drugom stanju, a Eliot ju je zaprosio mesec dana pre nego se rodio Isak. Pre deset meseci dobili su i ćerkicu.

- Danas sam ja ona koja ima koristi zbog Eliotovih divljih dana. Isto tako znam da je on sada divan muž i otac zato jer je sve to 'izbacio iz svog sistema'. Mi i dalje imamo odnose bar tri puta tjedno, a Eliot me izvodi na večere tako da se ponekad još osjećamo kao momak i devojka - zaključila je.

Elliota je Kortni sasvim osvojila.

- Dok nisam upoznao Kortni jedino što me zanimalo su bili izlasci i žene. Međutim, Kortni je bila nešto sasvim drugačije, zrela, osećajna i spremna da oprosti. Ona je savršena žena i radije bih proveo ostatak života s njom i decom nego se vratio svojim starim navikama - dodao je za Eliot.

Had best weekend with my man ???

Објава коју дели Courtney Hargreaves (@courtsxx98) дана

kurir.rs/the sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja