MLADOŽENJA SE TOLIKO NAPIO DA JE PRIZNAO VEZU SA DEVERUŠOM: Ispovesti zvanica sa NAJLUĐIH SVADBI! Isplivalo sve što NE TREBA!
Foto: Profimedia

SKANDALI

MLADOŽENJA SE TOLIKO NAPIO DA JE PRIZNAO VEZU SA DEVERUŠOM: Ispovesti zvanica sa NAJLUĐIH SVADBI! Isplivalo sve što NE TREBA!

Ludi svet -

Venčanje bi trebalo da bude veselo, bez puno drame, a posebno bez nekih skandala i problema, ali ne prođe baš uvek sve onako kako smo zamislili.

Na jednoj stranici ljudi su ispričali najgore situacije kojima su svedočili kao zvanice na "posebnom" danu.

Jedna žena ispričala je da je kum na jednom venčanju toliko popio da je počeo neprimereno dirati žene, a svaka od njih bila je tamo s partnerom koji nije mogao mirno da sedi i ćuti, pa ga je udario. Dobio je nekoliko udaraca jer se nije mogao obuzdati.

foto: Profimedia

Da bi dozu alkohola trebalo smanjiti potvrđuje i situacija još jedne anonimne žene.

"Bilo je to na venčanju moje rođake. Njen muž se toliko se napio da je pokušao da poljubi mene, pa drugu sestričnu, pa deverušu. Zatim se ispovraćao u predvorju hotela, a onda svima objavio da je već mesecima u vezi s jednom od deveruša. Papire za razvod rođaka je zatražila pre nego što su uspeli da razviju fotografije.

Može li gore od toga da te najbolji prijatelj, kog si odabrao za kuma, osramoti pred svima? Kum je tokom svog govora pokazivao fotografije mladoženje s momačke večeri gde se zabavljaju s drugim ženama. Porodica mlade bila je užasno ljuta.

Javio se i jedan muškarac koji je rekao da nisu uvek muškarci ti koji popiju previše.

foto: Profimedia

"Bio sam na jednom venčanju gde se mlada toliko napila da je odmah nakon crkve morala da ode na spavanje. Nije mogla da se otrezni i celo slavlje prošlo je bez nje. Bilo je jako neugodno, moram priznati", napisala je jedna zvanica.

Da ponekad zabavu mogu upropastiti i majke mladi otkrila je jedna žena koja je napisala: "Žena se toliko napila da je počela da mokri u donje rublje. Jedan od njenih sinova morao je da je odnese u sobu da ju presvuku, a svi su videli šta se dogodilo."

Neki ljudi, inače vlasnici hotela u kojima se organiziraju venčanja, ispričali su i da jako puno slavlja završi masovnom tučom, a za sve je kriv alkohol.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Vecernji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track