3 MESECA ŽIVEO NA AERODROMU JER SE PLAŠIO DA ODE KUĆI ZBOG KORONE! Nikom nije jasno kako je uspeo da zavara TRAG! BIZARNO
Foto: Printscreen/Youtube/WGNNews

lažno se predstavljao

3 MESECA ŽIVEO NA AERODROMU JER SE PLAŠIO DA ODE KUĆI ZBOG KORONE! Nikom nije jasno kako je uspeo da zavara TRAG! BIZARNO

Ludi svet -

Čovek iz Kalifornije je živeo tri meseca na aerodromu u Čikagu jer se plašio da ode kući zbog koronavirusa. Nikom nije jasno kako je toliko dugo uspeo da bude neprimećen.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/WGNNews

Adita Udaji Sing (33) je uhapšen i optužen za lažno predstavljanje i krađu manju od 500 dolara. On je živeo na aerodromu od sredine oktobra do sredine januara, a kretao se uz pomoć propusnice koju je ukrao jednom od zaposlenih. Uhvaćen je tako što su ga čuvari legitimisali i videli da je isprava prijavljena kao ukradena.

Aerodrom, Čikago, Kovid
foto: Profimedia

Pomoćnica državnog advokata optuženog Singa je izjavila da se on plašio kovida i da nije hteo da ide kući, a hranu su mu davali putnici na terminalima.

Čikago, Aerodrom, Kovid
foto: Profimedia

Inače, Sing je iz Los Anđelesa i dosad nije imao kriminalni dosije. Određena mu je kaucija od 1.000 dolara, uz uslov da više nikada ne ulazi na aerodrom O’Hare, jedan od najprometnijih aerodroma na svetu kroz koji je pre pandemije koronavirusa godišnje u proseku prošlo 84,6 milijuna putnika.

Bonus video:

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track