Najnovije vesti

ITALIJANSKA TINEJDŽERKA POSTALA MODIFIKOVANA BARBIKA: Tetovirala oči i ubacila implant u polni organ! (FOTO)
Foto: Profimedia

da li je preterala?

ITALIJANSKA TINEJDŽERKA POSTALA MODIFIKOVANA BARBIKA: Tetovirala oči i ubacila implant u polni organ! (FOTO)

Ludi svet

Tinejdžerka iz Italije želi da se pretvori u tetoviranu i modifikovanu Barbiku i na tom putu je učinitla sve da ostvari svoj cilj - čak je tetovirala očne jabučice i ubacila implante u vaginu.

Ajdin Mod (19) je fascinirana modifikacijama tela i počela je veoma rano da ih radi, imala je tek 11 godina. Počela je najpre sa iglama koje ubadala u svoje lice i tako pravila pirsinge, a sada je prekrivena tetovažama i nada se da će operisati grudi i zadnjicu. 

Ajdin Mod, italijanska tinejdzerka, modifikovana barbika
foto: Profimedia

Kada je imala 15 godina, napravila je sebi zmijski jezik - sama je uradila proceduru koja se sastoji od sečenja jezika na dva dela. Naravno, doktori ne preporučuju ovako nešto jer u slučaju sečenja arterije koja prolazi kroz jezik, može doći do velikog gubitka krvi i smrti. 

Ajdin je iz Rima i ima preko 20 pirsinga i modifikacija koji uključuju proširene nozdrve i uši, pirsinge na grudima i filere u usnama i obrazima, kao i modifikovanu vaginu. Na sve te zahvate je potrošila oko 4.000 evra. 

Ima dosta pratilaca na društvenim mrežama, a kaže da je njen moto da ugodi samo sebi. 

Ajdin Mod, italijanska tinejdzerka, modifikovana barbika
foto: Profimedia

- Nazivaju me ružnom, ali ja to ne smatram uvredom, da budem iskrena. Normalna sam, živim svoj život najbolje kako umem i ako nekome to smeta, neka mi ne prilazi. Srećom, pa imam ljubav i podršku bitnih ljudi. - rekla je.

- Mnogo bolje se slažem sa ljudima koji su drugačiji od mene i koji imaju totalno drugačiji stil od mog i to me veoma iznenađuje - bila je iskrena.

Planira da celo telo prekrije tetovažama i pirsinzima, a želi i metalne zube. Kada skupi novac, ugradiće silikone i otići na brazilsko podizanje zadnjice. 

Ajdin Mod, italijanska tinejdzerka, modifikovana barbika
foto: Profimedia

- Moj krajnji cilj ne postoji jer mislim da nikada neću prestati sa zahvatima. Verovatno ću opet tetovirati oči, svakog meseca stavljam filere. 

- Imajte hrabrosti da radite ono što vas čini srećnim sve dok ne povređujete druge tim izborima. Budite drugačiji i uvek svoji - rekla je ova neobična devojka iz Italije. 

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./Daily star)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...