ON JE ZAVISNIK OD MODIFIKACIJA TELA, ZOVE SEBE LJUDSKOM SOTONOM: Uklonio 2 prsta i ugradio KLJOVE, žena i sin ODUŠEVLJENI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

totalno drugačiji

ON JE ZAVISNIK OD MODIFIKACIJA TELA, ZOVE SEBE LJUDSKOM SOTONOM: Uklonio 2 prsta i ugradio KLJOVE, žena i sin ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Ludi svet -

Mihael Faro do Prado iz Brazila proslavio se svojim ekstremnim modifikacijama tela, a prošle godine sebe je nazvao "ljudskom sotonom".

Kako piše američki portal, Prado je već tetovirao većinu svog tela, uključujući očne jabučice, ima ugrađene implantate u glavi, može se pohvaliti sa nekoliko pirsinga, a čak mu je i uklonjen kraj nosa. Nedavno se odlučio na još izmena, pa je uklonio prst sa svake ruke. Osim toga, ugradio je kljove.

Na fotografijama podeljenim na društvenim mrežama, Prado se može videti bez domalog prsta na levoj ruci i srednjeg prsta na desnoj. Takođe je otkrio da se njegova supruga specijalizirala za ovakve modifikacije te da je on njeno "remek-delo".

- Tatu majstor sam već 25 godina. Većinu tetovaža dobijam od tatu umetnika i profesionalaca koje sam platio. Fokusiram se na crne crte i brutalne tetovaže, što je vrsta tetovaža koja zauzima veliki deo tela. Moja supruga se specijalizirala za područje modifikacija i njena ideja je da ja postanem njeno remek-delo kada je u pitanju tetoviranje - objasnio je Prado.

Najnovije modifikacije - uklanjanje dva prsta i ugradnja kljova - koštali su ga oko hiljadu evra, a Prado se pohvalio svojom visokom tolerancijom na bol, nešto što je potrebno da bi se izdržale sve modifikacije.

- Zapravo imam dobru toleranciju na bol, mislim da ništa nije toliko bolno. Više patim posle procedure nego tokom. Istina je da postoje promene koje bi bez anestezije bilo gotovo nemoguće učiniti. Voleo bih da ne osećam bol, ali ako moram osetiti bol kako bih postigao šta želim, sigurno ću se suočiti s tim - rekao je.

Osim supruzi, njegov ekstremni izgled sviđa se i drugim članovima obitelji, posebno sinu, ali čak i da im se ne sviđa njega nije briga, kaže.

- Ne odbacujem konvencionalno društvo. Odbacujem njegovo licemerje i nepoštovanje onih koji su drugačiji. Svaka je osoba ono što odluči biti. Ja sam ono što jesam i oni su ono šta jesu - zaključio je Prado.

(Kurir.rs/A.M./Unilad)

Bonus video:

03:39

KROZ FILM BUDI BOG S NAMA UPOZNAJEMO BEOGRAD IZ ZLATNOIG DOBA: U Šijanovom filmu prvi put u kadru SLOBODA MIĆALOVIĆ I BIKOVIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja