UZNEMIRUJUĆE! NOVI TREND KOJI ĆE VAS ZGROZITI! Duge trepavice uz pomoć MRTVIH muva

bizarno!

UZNEMIRUJUĆE! NOVI TREND KOJI ĆE VAS ZGROZITI! Duge trepavice uz pomoć MRTVIH muva

Ludi svet -

Kada ćovek pomisli da je sve video, iznova se iznenenadi.

Umetnica Jessica Harrison postavila je novi trend na pedijastal bizarnosti.

Naime, ona uzima noge mrtvih muva i pričvršćuje ih na oko, da bi dobila efekat nadogradnje trepavica.

Naziv je, naravno - Flylashes.

"Rad je očigledno pomerio granice o tome šta nije, a šta jeste prihvatljivo u kreiranju i korišćenju delova tela životinja – muve su nabavljene iz lokalne ribarnice. Prvobitno su letele u mom studiju i posle par dana bi prirodno umrle. Dosad sam koristila noge i krila od muva za skulpture, u slučaju trepavica od muva sam koristila lepak za trepavice da bi ih prilepila za kapak.", rekla je ona jednom prilikom.

Jedan deo ovog trenda je postao popularan još 2010. godine, a sada je dobio novu dimenziju.

Ono što zabrinjava, jeste činjenica da sve više mladih jutjubera i tik-tokera oponaša poteze i "trendove" koje vide na internetu. Takođe, oni organizuju takmičenja u tome ko će bolje i lepše da isprati novosti i time skupiti što više lajkova i pratioca.

Stručnjaci kažu da ovo može biti jako opasno, a s obzirom da su muve poznate kao prenosioci raznih bolesti, ne savetuje se njihova primena u ime "lepote" i kozmetike.

Grozotu pogledajte OVDE.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track