26 PUTA SREĐIVALA USNE KOJE SAMO ŠTO NE PUKNU Uradiće ih još jednom jer hoće da liči na LUTKU i tvrdi da su njene najveće na SVETU
Foto: Printscreen/Instagram

moderna bugarka

26 PUTA SREĐIVALA USNE KOJE SAMO ŠTO NE PUKNU Uradiće ih još jednom jer hoće da liči na LUTKU i tvrdi da su njene najveće na SVETU

Ludi svet -

Zbog svojih ekstremno velikih usana, Andrea Emilova Ivanova (24) iz Bugarske, postala je poznata u celom svetu. Do sada je usne povećala 26 puta, a misli da će 27 put da joj pomogne da liči na Brac lutku. Zahvat je rešila da uradi oko Božića.

Takođe, ona je uradila i posvetljivanje i konturisanje lica da bi sredila oblik brade i vilice i za to platila 500 funti (oko 69.000 dinara). Njen sledeći korak u naumu da liči na Brac lutku je i još plastičnih operacija u predelu jagodica jer želi da ih uveća.

Kaže da joj je sve to povećalo samopouzdanje, ali ne odbija ni pažnju korisnika Instagrama koji su iznenađeni njenim izgledom, a na toj društvenoj mreži ima preko 8.000 pratilaca.

Andrea kaže da joj stalno pišu sa svih strana sveta i da joj nude novac, putovanja i susrete.

Iako joj ubrizgavaju mnogo injekcija, a svaka košta 200 funti, ona nije zabrinuta da će pući u nekom trenutku.

- Volim ih i osećam se mnogo bolje sa ovim usnama. Ubrzo ću ih još povećati, kao i jagodice - kaže ona.

Njeni fanovi su oduševljeni i na društvenim mrežama hvale njen usne.

Kada je pitaju zašto to radi sebi, slegne ramenima i kaže: "To je sad u modi". Andrea kaže da nije sigurna da će ikad stati sa filerima.

- Svi mi dele komplimente na račun odeće i usana. Inspirišem ljude širom sveta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora - kaže Andrea.

Dodaje i da ne vidi potrebu za napadima jer su usne stvar ukusa.

- Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svetu. U Bugarskoj je to u modi i sve devojke imaju filere - kaže ona, a prenosi Daily mail.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:26

OPASNA SARA JO: Buba Koreli je prozvao, ona ga isponižavala, DRAGO MI JE DA SU ŽENE RAZUMELE! OTKRILA I KAKO SE PRIPREMA ZA 2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track