PUKLA 100.000 $ NA PLASTIČNE OPERACIJE: Tvrdi da ima najveću na svetu, sređivala grudi, nos, vilicu, ali ne planira da stane! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

ekstrem

PUKLA 100.000 $ NA PLASTIČNE OPERACIJE: Tvrdi da ima najveću na svetu, sređivala grudi, nos, vilicu, ali ne planira da stane! FOTO

Ludi svet -

Zvezda društvenih medija Marija Magdalena je skupila ogroman broj pratilaca na mreži nakon što je potrošila više od 100.000 dolara na ekstremne plastične operacije.

Sada je 25-godišnjakinja predstavila svoje najnovije transformacije nakon što je uradila četvrtu operaciju nosa kako bi napravila "Barbi nos", kao i operaciju "mačijeg oka" kako bi se napravilo iskošeno oko. Dokumentujući proces na Instagramu, američka manekenka se pohvalila da njeno "novo lice" izgleda kao "šumski vilenjak".

"Moja gornja usna se još uvek j*beno ne pomera od operacije!", rekla je u kratkom klipu. "Još uvek je natečena od operacije nosa, pa je čak i pričanje čudno", dodala je.

Tokom vikenda, Meri je objavila svoju fotografiju koja datira osam dana posle operacije, a lice joj je natečeno i zavijeno.

Na jednom od klipova je nosila majicu iz domaće radinosti koja je išla skroz preko njenih grudi veličine 38J i navela je sve njene različite kozmetičke procedure.

"Sledeće nedelje imam rezervisanu transplantaciju obrva, vilice i usana i moje lice će biti kompletno", napisala je ona uz fotografiju. "Moram da nosim flaster za nos još nedelju dana, ali sam već juče videla svoj nos bez njega i izgleda savršeno", nastavila je. "To je veoma lažan Barbi nos što je upravo ono što sam tražila, a mnogi hirurzi su rekli da nije moguće da imam ovakav nos zbog tri prethodna zahvata nosa.

"Devojko, ćao. Ako ne znaš kako, samo reci to... uooooo.", nastavlja ona.

Veruje se da je Meri odletela u Rusiju na operacije jer nije mogla da obavi ekstremne operacije u Sjedinjenim Državama. Ona je ranije ovog meseca priznala da je zabrinuta da bi tenzije između Ukrajine i Rusije mogle potencijalno da poremete njeno putovanje.

Ova veoma tetovirana devojka podvrgla se prvom kozmetičkom zahvatu u 21. godini, kada je radila kao striptizeta i poslovna pratnja. Tokom godina, njene operacije su uključivale podizanje obrva, transfer masti, višestruke operacije nosa i grudi, fasete, liposukciju, injekcije zadnjice i tri brazilska podizanja zadnjice.

"Volim da izgledam stvarno otrcano, jeftino i u*rano", rekla je za podkast No Jumper u septembru.

Njeni implantati za grudi su trenutno veličine 38J, ali ona takođe ima ekspandere u grudima kako bi joj grudi bile veće.

"Mogu samo da nastavim da ih povećavam", rekla je.

"Nastaviću da ih povećavam i povećavam. Dok ne umrem, nije me briga. Za mene ne postoji krajnja tačka."

Godine 2018. Meri je zamalo umrla na operacionom stolu tokom zahvata da bi dobila "najdeblju vaginu na svetu". "Ja sam je dizajnirala po narudžbi, tako da imam najdeblju na svetu“, rekla je za The Sun prošle godine.

"Zamalo sam umrla tokom [procedure]. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da gubim toliko krvi i da sam veoma bleda. Mislio je da ću umreti."

Objašnjavajući bizarnu proceduru na No Jumper, Meri je rekla da želi da njeni donji regioni izgledaju "naduvani". "Dakle, u suštini postoji ova sprava koju koristite i koja vam usisava pi***u i onda je jako naduva, pa sam rekla doktoru da samo želim da trajno izgleda tako", rekla je.

Ponosna zvezda je rekla da njena poboljšana vagina sada izgleda kao muški testisi iz određenih uglova zbog načina na koji "izlazi".

"Rekla bih da je to vreća za ženski skrotum", zakikotala se. "Nastaviću da je povećavam. Dobiću injekcije."

Meri je odrasla u strogoj religioznoj porodici, a kao detetu je bilo zabranjeno čak i da gleda dečije emisije poput Diznijevog "That's So Raven". Pobunila se sa 12 godina kada je postala seksualno aktivna i počela da se drogira. Sa 17 godina radila je kao striptizeta, ali sada je izvođačica na platformi za odrasle nakon što je postala viralna na Instagramu i TikToku zahvaljujući ekstremnim plastičnim operacijama. Sa strane, Meri je profesionalna umetnica koja slika iskrivljene, višebojne autoportrete koje prodaje onlajn.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

07:00

VIS LIMUNADA! Muzičari iz Beograda očarali pesmom koja nosi veliku poruku NEŠTO ŠTO DO SADA NISTE ČULI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja