BILA JE ZAVISNA OD S*KSA, LEČILA SE 10 GODINA, SADA NE SME VIŠE OVO DA RADI S MUŠKARCIMA: Sve je počelo kada sam bila TINEJDŽERKA
Foto: Instagram

životna ispovest

BILA JE ZAVISNA OD S*KSA, LEČILA SE 10 GODINA, SADA NE SME VIŠE OVO DA RADI S MUŠKARCIMA: Sve je počelo kada sam bila TINEJDŽERKA

Ludi svet -

Glumica, autorka i bivša zavisnica o seksu Brijana Dejvis za sebe kaže da je zavisna o osećaju uzbuđenja koji bi osetila kad bi nekog muškarca tek upoznala, a to je, tvrdi ona, dovelo do toga da vara sve svoje partnere.

U podcastu "Talk" na "FML-u" Dejvis se prisetila trenutka kad je shvatila da ima problem i da treba pomoć dok se istovremeno zabavljala s dvojicom muškaraca, a svaki je mislio da je samo s njim u vezi.

- Pune dve godine sam imala dva dečka - kaže Dejvis i dodaje da je bila tako dobra lažljivica da se iz svega izvukla a da nijedan od njih nije znao za ovog drugog.

Jureći taj "opojni osećaj" da se nekom sviđa, razvila je kaže zavisnost o seksu i ljubavi, pa je često bila i s više partnera odjednom, a najveća joj je fantazija u to vreme bila da od nekoliko različitih muškaraca oblikuje jednog, za sebe savršenog.

- Jedan mi je davao emocionalnu sigurnost, drugi finansijsku, treći seksualnu hemiju, četvrti prijateljstvo - rekla je ona, a zavisnost je prema njenom mišljenju počela još kad joj je bilo 13 ili 14 godina, nakon što je pogledala film "Romeo i Julija" i pomislila da sigurno tako prava ljubav treba da izgleda.

- U osmom razredu sam imala dečka, a kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, celo mi se telo mi se zapalilo. Od tog trenutka ja tražim takav osećaj. To je bio početak kraja - ističe ona.

Kako je odrastala i započinjala druge veze, čim bi osećaj zaljubljenosti izbledeo, Dejvis bi krenula da traži nešto drugo, a kad je napokon potražila pomoć, shvatila je da je zavisna o seksu.

O svemu tome je nedavno napisala i knjigu "Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict" (Tajni život Holivudske zavisnice o ljubavi i seksu) a nakon programa lečenja u 12 koraka, počela je i njena apstinencija.

Danas je u braku i tvrdi da je potpuno predana svom suprugu. Ali, usprkos tome i činjenici da joj je od lečenja već prošlo deset godina, još uvek kaže da ne može biti prijatelj s muškarcima.

- Ne mogu razgovarati ni sa muškim konobarima bez koketiranja! - priznala je ona za "The Sun" prošle godine, a koketiraće, kaže, s bilo kim.

- Koketirala bih i sa vratima da to ima smisla! - rekla je tada Davis.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:38

BAVIM SE SEKS RADOM! Kristina Ferari otvoreno o uslugama koje nudi već 17 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja