ŠETKAM SE GOLA ISPRED DECE, MENI JE TO PRIRODNO! Roditelji proključali kada su čuli šta maćeha priča: Treba da te je SRAMOTA! FOTO
Foto: Printscreen/TikTok

razjareni zbog snimka

ŠETKAM SE GOLA ISPRED DECE, MENI JE TO PRIRODNO! Roditelji proključali kada su čuli šta maćeha priča: Treba da te je SRAMOTA! FOTO

Ludi svet -

Pejdž Vitni je zvezda društvenih mreža koja se ovih dana našla pod velikim napadom svojih pratilaca zbog čudnih stavova oko odgajanje dece.

Ova 28-godišnjakinja trenutno je u vezi s muškarcem koji iz prethodne veze ima dva sina od jedne i tri godine. Kako nikad nije bila "sklona" odeći, praksu nudizma nastavila je i nakon useljenja kod partnera, piše Mirror.

Pejdž Vitni, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

- Šetam gola po kući ispred dece i u tome ne vidim nikakav problem. Još su mali, oni ne razmišljaju kao mi i u tome ne vide ništa loše - rekla je Pejdž u kratkom snimku koji je ubrzo dobio lavinu negativnih komentara.

-Treba da te bude sram. Pa čak nisu ni tvoja deca. Iz pristojnosti bi trebala da staviš nešto na sebe - stoji u jednom komentaru, dok su drugi bili još kritičniji:

- Ovaj tip ponašanja bi trebalo prijaviti vlastima. To je čisti egzibicionizam - napisala joj je jedna majka.

Na sledećem snimku, nakon hiljafu negativnih komentara, opet se javila Pejdž i poručila kako ne namerava da odustane od svojih stavova:

- Za mene je to nešto prirodno. Razmišljala sam da prestanem kad napune pet godina, ali njihovi umovi su još dečji, to im nije ništa čudno. Ako mi kažu da im je neprijatno spremna sam da prestanem - poručila je za kraj.

Pejdž Vitni, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:43

Vremenska prognoza: Smena sunca, oblaka, kiše i snega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track