DEVOJKA NUDI NEVINOST NA ULICI: Kad čujete za šta hoće da je trampi, biće vam muka, a ona kaže: Slobodno me snimajte nije me sram!
Foto: Printscreen/TikTok

jadna njena majka

DEVOJKA NUDI NEVINOST NA ULICI: Kad čujete za šta hoće da je trampi, biće vam muka, a ona kaže: Slobodno me snimajte nije me sram!

Ludi svet -

Ako ste čuli za portorikanskog repera Bad Bunny (Lošeg zeku), onda znate da je najavio da kreće na turneju. Hiljade njegovih fanova pokušava na sve načine da dođe do ulaznica.

U to je ime jedna 18-godišnja devojka izašla na ulicu i, po svemu sudeći sasvim ozbiljno, ponudila svoju nevinost onom ko joj omogući da uživo vidi i posluša omiljenog izvođača.

Njenu ponudu mobilnim je zabeležio jedan čovek iz Guajakila u Ekvadoru, kome je devojka tokom kraćeg razgovora objasnila da se odlučila na taj potez jer roditelji ne žele da udovolje njenom zahtevu.

devojka nudi nevinost
foto: Printscreen/TikTok

"Spremna sam na bilo šta, velika sam obožavateljka Bad Bunnyja. Želim svoju ulaznicu odmah do pozornice i želim ga potom upoznati", kazala je ona i hladno odbrusila da joj je mrsko da radi kako bi sama priuštila novac za kartu.

"I, da, zaista sam devica. I, ne, smeta me što me snimate. Svejedno mi je, nije me sram", rekla je svom sagovorniku devojka i upitala ga želi li on biti taj koji će je razdevičiti.

Bad Bunny turneju započinje koncertom u Orlandu početkom avgusta, a u Ekvador će stići sredinom novembra.

@justiciaecuador Una joven de #Guayaquil vende su virginidad por una entrada al concierto del reguetonero #BadBunny. #Guayas #Ecuador ♬ sonido original - JusticiaEcuador

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:54

OVAKO SU DOČEKALI ĐOKOVIĆA NAKON TRIJUMFA U DUBAIJU! Novak prišao navijačima, a ono što je uradio ih je TOTALNO RASPAMETILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja