DEVOJKA NARUČILA USKU S*KSI HALJINU, A DOBILA KRPU: Kad vidite kako joj stoji, NEĆETE VEROVATI da je to haljina sa slike (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

neprijatno iznenađenje

DEVOJKA NARUČILA USKU S*KSI HALJINU, A DOBILA KRPU: Kad vidite kako joj stoji, NEĆETE VEROVATI da je to haljina sa slike (VIDEO)

Ludi svet -

Činjenica je da je teško je odoleti izazovnom komadu odeće koji ugledate na internetu, na profi fotografijama. To se desilo i jednoj tiktokerki, koja je podelila iskustvo neuspešne kupovine "na slepo".

- Naručila sam haljinu putem interneta i bila sam zapanjena onim što je stiglo, ništa nije izgledalo kao na slikama - kaže ova devojka na svom TikTok profilu, nakon čijih klipova ćete, bez obzira na iskustvo koje imate s kupovinom preko interneta, zapitati se u kakvim oblicima vam može stići ono šta ste poručili.

Tiktokerka je objasnila kako se zaljubila u usku "baby" plavu haljinu, koju je pronašla na internetu, i to za jako male pare.

Na fotografijama sa neimenovane veb-stranice mini-haljina imala je i prozirne rupičaste rukave i izrezani detalj na grudima, i bila je u kompletu s parom dugih rukavica u istom fazonu.

Međutim, ono što joj je stiglo nije izgledalo ni nalik kao haljina sa reklame. U videu koji je za jako kratko vreme postao viralan, devojka je pokazala "haljinu" koja je više ličila na krpu jer je bila zapravo samo mali komad rastegljivog plavog materijala.

Korisnici ove društvene mreže imali su razne komentare - od onih šaljivih, do ozbiljnijih. Neki su dodali da je istu haljinu mogla da napravi sama kod kuće.

- Gospođo, mogli ste ovo napraviti sami s makazama i nogavicama od plavih hulahopki - rekao joj je jedan tiktoker, dok se drugi našalio savetom da "haljinu" stavi u vodu da se proširi, po uzoru na dečje igračke koje kad stignu budu male, ali kad provedu neko vreme u vodi, porastu.

Naravno, bilo je i onih koji su tvrdili da haljina i treba da izgleda upravo tako.

- Rasteže se, imam potpuno istu i savršeno mi stoji - rekla je druga tiktokerka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

ŠOPING LUDILO U BEOGRADU! Pogledajte gužve u tržnim centrima na Crni petak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track