BILI SMO DVE I PO GODINE U VEZI, A PRVI PUT SMO SE POPLJUBILI TEK NA VENČANJU: Mladi bračni par šokirao izjavom! Niko im ne veruje
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO

BILI SMO DVE I PO GODINE U VEZI, A PRVI PUT SMO SE POPLJUBILI TEK NA VENČANJU: Mladi bračni par šokirao izjavom! Niko im ne veruje

Ludi svet -

Iako zbog publike i nervoze može biti malo nespretan, sigurno je svim novim supružnicima prvi bračni poljubac poseban.

Međutim, jedan je par ispričao da im je poljubac na svadbi bio posebniji nego većini - jer je bio prvi poljubav uopšte! Tako su ispričali Hana i Levi, koji na svom zajedničkom TikTok profilu često s pratiocima dele detalje iz svog, kako kažu, srećnog bračnog života.

Oni su dotad već dve i po godine bili u vezi, a prvi put su se poljubili na svojoj svadbi, i slažu se da to ne bi menjali i da bi opet odlučili isto. Do braka bi potpuno apstinirati od bilo kakvog seksualnog dodira, čak i usnama... - Vredelo je čekanja! - komentarisali su uz svoj video.

Mada su neki u njihovom priznanju prepoznali romantičnu ljubavnu priču, bilo je i onih koji misle da je tolika žrtva preterana, a neki im nisu ni poverovali.

- Meni to jednostavno nije normalno... Ma kakav razlog imali! - komentarisala je jedna devojka, a našlo se i među pratiocima i onih koji dele njihov pogled na vezu i brak.

- I ja svoj prvi poljubac čuvam za dan venčanja! - napisala je jedna devojka, prenosi "Mirror".

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

16:06

Stručnjaci otkrivaju kako da sačuvate brak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja