BIVŠEM DEČKU U POŠTANSKO SANDUČE UBACIVALA OVAJ UŽAS! Smrdljiv poklon ostavljala mu je svaki dan, pa naletela na ogromnu osudu!
Foto: Profimedia

NE TREBA TO DA RADI

BIVŠEM DEČKU U POŠTANSKO SANDUČE UBACIVALA OVAJ UŽAS! Smrdljiv poklon ostavljala mu je svaki dan, pa naletela na ogromnu osudu!

Ludi svet -

Raskidi mogu biti veoma teški posebno za mlade koji tek ulaze u svet odraslih. Bol koji tom prilikom osećaju neretko ih tera da prave različite gluposti zbog kojih im kasnije u životu bude neprijatno, ili ih čak bude sramota.

Jedan takav, očigledno, buran raskid dogodio se devojci Keti Beresford, koja je rešila da svom bivšem pripremi paklenu, ili bolje reći smrdljivu osvetu.

Keri je objavila TikTok video u kome je objasnila da je svom bivšem dečku svaki dan nekoliko meseci ostavljala sirovu ribu u poštansko sanduče.

Ovaj njen video izazvao je veliku osudu na društvenim mrežama, te su je brojni pratioci napali zbog ove gadne osvete.

"Opsednuta si, leči se", napisao joj je jedan pratilac. Nakon lavine ružnih komentara Keti je poručila da je sve samo šala i da je ubacila ribu samo jednom - i to ne bivšem već nepoznatim ljudima. Ni ta izjava nije umanjila osude, jer mnogima nije jasno zašto bi bilo ko uradio nešto slično. Ljudi su u principu pretpostavili da je ovo napisala, samo da bi se izvukla iz cele priče.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track