NJIH TROJE SU U VEZI I TVRDE DA NEMA LJUBOMORE: Idemo svi zajedno na terapiju, a PAKAO počinje kad treba da idu na SPAVANJE! VIDEO
Foto: Printscreen/ITV

zanimljivo

NJIH TROJE SU U VEZI I TVRDE DA NEMA LJUBOMORE: Idemo svi zajedno na terapiju, a PAKAO počinje kad treba da idu na SPAVANJE! VIDEO

Ludi svet -

Žena koja je u vezi sa devojkom i dečkom otkrila je da imaju terapiju kao trio i da im je raspored odlaska na spavanje "noćna mora" jer svi vole da spavaju u različitim sobama.

Šarlot Farmer (27) iz Lečestera, upoznala je svog dečka Džejmija (37) preko aplikacije 2019. godine, pre nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Korser (28) koju su upoznali na veb stranici za upoznavanje 2020. godine.

trojka, terapija
foto: Printscreen/ITV

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka.

Džejmi je insistirao na tome da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge.

- Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugih dvoje ima neku svoju nišu. Ako neko pobedi na velikom takmičenju, budi srećan zbog njih - objasnio je.

U međuvremenu je Šarlot priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole da spavaju u različitim sobama.

Na početku intervjua na ITV-u, ona je rekla da je prvi put upoznala Džejmija dok je izlazila 2019. godine.

- Upoznala sam ga na aplikaciji i prvobitno smo želeli da to bude samo usputni spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenutku izlazili i s drugim ljudima - kaže.

trojka, terapija
foto: Printscreen/ITV

- Bili ste jako zaljubljeni, ali niste bili voljni biti samo jedno s drugim - dodala je voditeljkja Holi razgovarajući s grupom.

- U početku sam bila malo ljuta što imam osećaje prema njemu. Želela sam biti sama i sama iskusiti svet, ali sam se zaljubila - Šarlot je objasnila.

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući: "Imala sam onlajn sastanke s Džejmijem početkom 2020. na veb stranici za sastanke. Onda je počela pandemija i neko vreme se nikako nismo mogli naći."

- Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj veb stranici za upoznavanje. I s njom sam osjetila povezanost - dodala je.

- Bilo je jako lepo upoznati svog metamora - partnera mog partnera - rekla je u intervjuu.

trojka, terapija
foto: Printscreen/ITV

- U početku sam želela biti prijateljica s Lorom i smatrala sam da bi bilo lepo da svi imamo barem prijateljstvo - objasnila je.

- Dogovorili ste sastanak, svi ste zajedno večerali i tad nije bilo pritiska. Na kraju ste ostali kod njih, ali ste imali svoju sobu. Ovo se dogodilo vrlo sporo i jako se poštujete - nastavila je voditeljka.

trojka, terapija
foto: Printscreen/ITV

- Sad svi zajedno živite .Ključno je nastaviti raditi na ovome. Svi idete na terapiju, svi razgovarate, čini se kao da je komunikacija između vas troje bolja nego kod većine parova - našalila se.

Džejmi se složio, rekavši: "Stvarno je važno, morate imati jako otvorenu komunikaciju i truditi se ne osuđivati to šta drugi rade, koliko god je to moguće.", piše Daily Mail.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:37

Andrija Milošević priča vic, Aleksandre nigde na vidiku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track