BOGATI SE NA TUĐOJ NESREĆI: Plejboj zečici žene plaćaju da im MUVA MUŽEVE, kako bi otkrile jesu li VERNI! Evo koliko NOVCA zaradi
Foto: Printscreen/Instagram

BIZARAN POSAO

BOGATI SE NA TUĐOJ NESREĆI: Plejboj zečici žene plaćaju da im MUVA MUŽEVE, kako bi otkrile jesu li VERNI! Evo koliko NOVCA zaradi

Ludi svet -

Plejbojev model Karolina Leker kladila se s prijateljicama da može testirati njihove odnose s partnerima, a iz te se polušaljive opklade rodio se njen posao koji joj danas donosi zaradu oko hiljadu i po evra po slučaju!

Karolina "otvori" novi slučaj tako što uzme telefonski broj i Instagram profil svoje mete i počne s njim flertovati - ako to izvede uspešno i dogovori vreme i mesto sastanka, dobije svoj honorar, a klijentkinja od nje dobije poruku da joj partner traži nešto sa strane.

Međutim, ako muškarac pokaže da je odan i odbije dejt, Karolina ne uzima novac i ostavlja par da dalje srećno nastavi sa svojim životom.

Međutim, kako prenosi "Mirror", u većini slučajeva ona svoj honorar ipak zaradi, a uglavnom ga koristi za estetske operacije. "Nemam mnogo iskustava s pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba slediti plan da se ulovi jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima”, objasnila je ona.

Iako u početku nije bila sigurna želi li uopšte zarađivati na tuđoj patnji, Karolina kaže da je teši to što ženama pomaže da saznaju istinu o svojim partnerima.

“U početku sam se bojala jer sam s jednom porukom već bila u životu potpuno nepoznate osobe... Ne bih rekla da je to prava prevara jer ja nemam s njima nikakav fizički kontakt. U nekim slučajevima žene već traže razlog za prekid veze, ali nemaju dokaze kakve bi htele. Verujem da duboko u sebi svi želimo znati jesu li naši partneri dovoljno jaki da se suoče s iskušenjima koja mogu doći u svakom trenutku”, kaže Karolin i otkriva četiri stvari koje odaju činjenicu da vam partner nije veran.

Neiskrenost

“Male laži često ukazuju ​​na varalicu! Prevarant će npr. uvek reći da je solo i da se ne viđa ni sa kim i biće pristupačan. Ako voli upoznavati i povezivati ​​se s novim ljudima, obično želi i varati”, objasnila je ona.

Susret na njegovoj teritoriji

"Kada vas pozove k sebi, u bar ili negde gde on ima prednost i gde mu je teren poznat", predstavlja još jedan od znakova neverstva.

Eksplicitne fotografije

“Ako traži vaše fotografije u svako doba dana, a posebno dok je na poslu jer je najbolje vreme zato što je sam i devojka ili žena nije u blizini.”

Nezadovoljstvo

“Ako se otpočetka čini da je nezadovoljan svojim trenutnim ljubavnim životom i pokušava izgledati ranjivo, pa tvrdi da mu trebaju ljubav i naklonost, verovatno vara”, zaključila je Karolina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track