DVE GODINE ZADRŽAVALA GASOVE PRED DEČKOM, PA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Puklo joj je OVO u stomaku, hitno hospitalizovana
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

DVE GODINE ZADRŽAVALA GASOVE PRED DEČKOM, PA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Puklo joj je OVO u stomaku, hitno hospitalizovana

Ludi svet -

19-godišnja irska konobarica morala je da bude hospitalizovana nakon što je dve godine odbijala da pušta gasove ispred svog dečka. Naime, devojci je navodno puklo slepo crevo. Video u kojem je opisala detalje sakupio je oko 2 miliona pregleda na TikToku.

"Zadržavam svoje gasove, ali nisam mislila da ću zbog toga da završim u bolnici", rekla je Kara Klark za "Kennedy News" o svom opasnom nakupljanju gasova.

Rekla je da je shvatila da nešto nije u redu kad je osetila "ekstremnu bol" u stomaku dok je radila u kafiću prošlog utorka. Uznemirena tinejdžerka javila se lekaru, koji ju je potom uputio u bolnicu.

"Bila sam u tolikim bolovima da nisam mogla da zadržim suze", žalila se Klark.

"Šepala sam dok sam hodala, sva pogrbljena."

Tada je odlučila da lekarima kaže istinu o zadržavanju gasova.

"U bolnici sam počela da krivim svog dečka jer uvek zadržavam gasove u njegovoj blizini", priznala je Klark.

Naknadna ispitivanja otkrila su da joj je slepo crevo puklo i da će morati na operaciju. Još nije jasno kako do toga dolazi, ali ovo stanje može da nastane "kada je deo creva koji spaja debelo crevo i slepo crevo blokiran ili pretrpan stolicom", prema Institutu Johns Hopkins.

Dovoljno je reći da je njen 21-godišnji dečko Kajl Dafi navodno umirao od smeha jer se suzbijanje gasova pokazalo tako strašnim.

"Iskreno nije znao šta bi rekao", rekla je zbunjena devojka.

"Rekao je: 'Bože, ljudi će misliti da se bojiš svega sa mnom'." Iako se to čini kao glupa reakcija na nečije bolove, Klark tvrdi da joj je humor pomogao da prođe to mučno iskustvo.

Klark je odlučila da više nikad neće zadržavati gasove:

"Nakon svega, od sada ću jednostavno morati da ih puštam."

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:29

70 SATI JE PROVELA NA KOLENIMA DA BI SREDILA POD: Sad hoda po 50.000 novčića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track