OSTALA TRUDNA NAKON PIJANE NOĆI SA KOLEGOM SA POSLA! Ceo svet je SAVETUJE šta da radi, osim OCA koji ne zna za dete: Hoće ABORTUS!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

OSTALA TRUDNA NAKON PIJANE NOĆI SA KOLEGOM SA POSLA! Ceo svet je SAVETUJE šta da radi, osim OCA koji ne zna za dete: Hoće ABORTUS!

Ludi svet -

Žena je zatrudnela posle jedne veze sa kolegom i pita se da li nije u redu što ga 'opterećuje' vestima jer je saznala da ima porodicu.

Britanka se za savet obratio forumu Mumsnet nakon što je jedna noć neočekivano rezultirala komplikovanom situacijom sa kolegom sa posla. U nedoumici je da li će nastaviti sa trudnoćom i kakva je uloga oca u tome. Njena situacija je podelila mišljenja mnogih. Neki insistiraju na tome da otac zaslužuje da zna sve bez obzira šta ona odluči. Međutim, neki smatraju i da ona sama treba da donese odluku o bebi i da o tome obavesti oca.

Beba, Abortus
foto: Profimedia

Objavljujući na forumu, objasnila je širi kontekst, da je on kolega koji ima devojku sa kojom ima dvoje male dece, mada dodaje da to nije znala u trenutku kada su njih dvoje završili zajedno.

- Znam, trebalo je koristiti zaštitu, ali došlo je do pijanog neuspeha za oboje. Uzeo sam pilulu jutro posle, ali očigledno nije uspelo. U mojoj glavi je nered, nisam mogao ni da zamislim da ću se suočiti sa ovim. Znam da treba samo da prekinem trudnoću, ali se osećam tako emotivno zbog toga - kaže Britanka.

Nije siguran da li treba da bude opterećen time, čak i ako pobaci. Takođe je objasnila da uprkos tome što želi da neko sa njom ide na kliniku, ne želi da on na to gleda kako „treba“.

- Onda deo mene želi da zadrži bebu i želela bih da znam da me neće mrzeti zbog toga... Ne želim njegovu podršku niti odvajanje od porodice, ali kako radimo zajedno i kancelarija zna šta se desilo između nas, ne bih želeo neprijatnu atmosferu - dodaje.

0347321444, ultrazvuk, trudnoća
foto: Profimedia

U kasnijim odgovorima na komentare, ona otkriva da takođe ima dvoje male dece iz prethodnog braka i da joj nedostaje podrška porodice. Korisnici su bili podeljeni oko toga šta je ona najbolje radila, a neki su jasno stavili do znanja da misle da je ono što je želela da mu kaže loša ideja za sve uključene.

„Ne bih mu rekla da li bih zadržala bebu ili bih abortirala“, rekla je jedna osoba. Dok su drugi dodali da mu neće reći, ne zato što bi se brinuo da će ga to 'opteretiti', već čisto zato što ne bi želeo da mu stavovi komplikuju odluku.„Ako ne planirate da zadržite bebu, ne bih mu rekao“, glasio je jedan komentar. Drugi su smatrali da on treba da se suoči sa odlukom isto koliko i ona. Jedna osoba je rekla:

- Definitivno bih mu rekla ako zadržite bebu. Vaše dete će morati da ga upozna.

abortus, devojka, trudnoća, tužna
foto: Profimedia

Prema jednom komentatoru, ona prvo mora da odluči šta želi pre nego što mu kaže. „On može da izvrši pritisak na vas da uradite nešto čime niste zadovoljni“, kaže on. U kasnijoj objavi, ažurirala je temu konačnom odlukom, rekavši da će prekinuti trudnoću.

- Koliko god da mi se slama srce, nisam želela bebu na ovaj način i zato sam odlučila da prekinem trudnoću - kaže ona i zahvaljuje se svima na pomoći.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja