MIŠEL UKIDANJE PANDEMIJSKIH MERA PROSLAVIO ODSECANJEM UŠIJU: Ako mi ne treba maska, ne trebaju mi više ni uši! Ovo je UZNEMIRUJUĆE
Foto: Printscreen/Instagram

ZOVU GA LJUDSKA SOTONA

MIŠEL UKIDANJE PANDEMIJSKIH MERA PROSLAVIO ODSECANJEM UŠIJU: Ako mi ne treba maska, ne trebaju mi više ni uši! Ovo je UZNEMIRUJUĆE

Ludi svet -

Brazilac Mišel Faro do Prado, poznatiji pod nadimkom Ljudska Sotona, odlučio je da zaista ekstremno obeleži popuštanje pandemijskih mera.

On je, naime, odsekao uši kako bi proslavio činjenicu da te iste uši više neće morati da pridržavaju masku koja je poslednje dve godine širom sveta postala jedna od najkorišćenijih svakodnevnih predmeta.

Ovom Brazilcu to nije prvi radikalan poduhvat na telu. Već ima brojne tetovaže i pirsinge, operisao je nos i zube, a novu korekciju je s pratiocima podelio na svom Instagramu.

Uz objavu koja prikazuje masku i odsečene uši je napisao: "Ako mi već ne treba jedno, onda se mogu rešiti i drugog."

Njegovi pratioci na Instagramu su bili prilično zainteresovani za Pradovu poslednju transformaciju, a on je strpljivo odgovorio na većinu pitanja.

Tako je napisao da ga više ništa ne boli, a da je za vreme operacije bio anesteziran, te da neće imati problem s nošenjem naočara zato što se naočale na licu uglavnom pridržavaju pomoću nosa. Osim toga, napomenuo je i da, uprkos tome što nema uši, i dalje dobro čuje.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:08

IMA 55 GODINA I 90 ODSTO CELO TELO PREKRILA CVEĆEM: Mrzela je tetovaže, a onda pukla 35.000 € da danas ovako izgleda! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja