ONI MU NAPRAVILI ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE, A ON IH TUŽIO: Opario se zbog dobre namere kolega! Evo koliko je NOVCA dobio na sudu
Foto: Profimedia

iznenađenje

ONI MU NAPRAVILI ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE, A ON IH TUŽIO: Opario se zbog dobre namere kolega! Evo koliko je NOVCA dobio na sudu

Ludi svet -

Kevin Berling je rekao svom menadžeru u Gravity Diagnostics da bi mu rođendanska proslava izazvala ogroman stres, jer bi vratila loše uspomene iz detinjstva u vezi sa razvodom njegovih roditelja.

On je tamo radio oko 10 meseci, prenosi CBS i, pošto pati od anksioznosti i napada panike, zatražio je da kompanija ne slavi njegov rođendan kao što to obično čini svojim radnicima.

Ali prema tužbi, menadžer je zaboravio na njegov zahtev i ipak je organizovao zabavu za Berlinga, što je njemu izazvalo napad panike, pa je otišao i proveo pauzu za ručak u svom automobilu.

0635972986, sud, suđenje
foto: Joe Belanger / Alamy / Alamy / Profimedia

Šefovi su održali sastanak sa Berlingom narednog dana u vezi sa incidentom, što je izazvalo još jedan napad kada ga je nadređeni kolega ukorio "da je uništio radostan momenat svojim saradnicima" i "da se ponaša kao mala devojčica", navodi se u tužbi. Berling je otpušten nakon drugog napada, a u firmi mu je rečeno da su zabrinuti zbog toga što se ljuti i plaše se da bi mogao potencijalno da bude nasilan.

Berling je u tužbi naveo da ga je kompanija diskriminisala na osnovu invaliditeta, a porota je donela presudu nakon dvodnevnog suđenja, dodelivši mu 300.000 dolara za emocionalni bol i 150.000 dolara za izgubljenu platu.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

00:38

Tamara Dragičević proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track