ČUPALA KOROV KAD JOJ JE NEŠTO ULETELO U OČI: Mislila da je zemlja, a kad je doktor izvukao 4 mm dugačku PČELU ostala je u ŠOKU!
Foto: Fonet AP

NIJE TO OČEKIVALA

ČUPALA KOROV KAD JOJ JE NEŠTO ULETELO U OČI: Mislila da je zemlja, a kad je doktor izvukao 4 mm dugačku PČELU ostala je u ŠOKU!

Ludi svet -

Dvadesetosmogodišnja devojka po imenu He je čupala korov kad su joj insekti uleteli u oči i tamo ostali da žive. Oftalmolog Hong Či Ting bio je šokiran kada je izvukao 4 milimetra dugačke insekte iz njenih očiju.

pčela
foto: Printscreen

Devojka je otpuštena iz bolnice i očekuje se da će se potpuno oporaviti. Pčele privučene ljudskim znojem ponekad sleću na ljude kako bi pile znoj. Ali, kako je pokazala jedna studija, ovi insekti piju i ljudske suze jer one sadrže visok procenat belančevina.

Devojci su dok je čupala korov sa grobova svojih rođaka insekti uleteli u levo oko.

S obzirom na to da se to dogodilo kada je zaduvao vetar, ona je mislila da joj je u oko uletela zemlja, te nije očekivala ovako strašan kraj priče. Međutim, kada je nekoliko sati kasnije, shvatiča da su oči joj još uvek bile otečene i bolne, rešila je da ode da zatraži lekarsku pomoć, gde su shvatili šta joj se u stvari desilo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track