JA SAM ŽIVA PLASTIČNA LUTKA ZA S*KS: Ima 3 kilograma stranih tela u sebi i nema šta nije operisala da bi izgledala kao GLUPAČA
Foto: Printscreen/Instagram

au

JA SAM ŽIVA PLASTIČNA LUTKA ZA S*KS: Ima 3 kilograma stranih tela u sebi i nema šta nije operisala da bi izgledala kao GLUPAČA

Ludi svet -

Ališa Amira (31) se preselila iz Stokholma u Švedskoj u Dorset, Velika Britanija nakon što je dala otkaz na poslu vezanom za marketing i PR.

Operisala je grudi, čelo, oči, obraze i usne, a sve kako bi postala hodajući seks objekt. Na društvenim mrežama ima hrpu obožavatelja, a otkrila im je kako s plastičnim operacijama još nije gotova.

- Ja želim da živim život kao hodajuća lutka, živi plastični seks objekt. Zbog toga sam i "izbrisala" svoj stari život. Nisam se promenila, evoluirala sam. Odustala sam od "normalnog" života kako bi postala ovo. Mogla sam da živim normalnim životom da sam htela, ali odabrala sam da postanem hodajući seksualni objekt. Ponosna sam na svoje putovanje, svaki njegov korak i sve korake koje ću preduzeti - ponosno je rekla Ališa.

Na licu je radila filere i niz drugih zahvata, kao što su fileri za obraze, nazolabijalne filere, botoks, filer za bradu i filer za vilicu. Usne su joj se takođe udvostručile, a osim toga operisala je i nos i grudi.

Teška je 52,7 kilograma, a od toga je tri kilograma plastike.

Iako se nekima ovo može činiti preterano, Ališa je rekla da je ovo tek početak.

- Ovo nije samo neki trend u kojem se oblačite u roze. Ovo je fetiš za odrasle, a to znači da trajno menjate svoj izgled, stil, svoj život i svoje ponašanje kako biste postali "Bimbo" plastična seks lutka - objašnjava Ališa.

("Bimbo" u slengu znači glupača i obično se misli na veoma lepe i seksi, ali izuzetno glupe mlade devojke, op.a.)

Cilj joj je da izgleda što više plastično, a uskoro bi trebalo i da stavi implantante u pozadinu, još da poveća grudi i opet operiše nos kako bi bio što sličniji lutki.

Na Instagramu je prati preko 38.000 ljudi koji joj svakodnevno daju podršku i pohvale posao koji je uradila.

"Volimo te i uz tebe smo. Tako si zgodna dušo", bio je jedan od komentara, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

KONSTRAKTU NAPALI ZBOG VASKRŠNJIH FOTOGRAFIJA: Haos na mrežama, strah da Srbiju NE IZBACE, zar je OVO SLOVO Z!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track